ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Το video από την εκκεντρική εμφάνιση του Cisse

Το video από την εκκεντρική εμφάνιση του Cisse


Djibril Cisse skirt Ο Djibril Cisse ξέρει τον τρόπο να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε του δημόσια εμφάνιση. Γνωστός για τον εκκεντρικό και ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε χθες σε εκδήλωση του περιοδικού «Status», φορώντας φούστα!
Όσο αντιφατικό και περίεργο και αν ακούγεται ο Cisse χωρίς κανένα κόμπλεξ και με περίσσιο αέρα, φόρεσε την προκλητική δημιουργία του Jean Paul Gaultier και πήγε να παραλάβει το βραβείο του ως άντρας της χρονιάς.
Μάλιστα η σύζυγός του, η οποία γνώριζε φυσικά πως θα εμφανιζόταν ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», κατά την διάρκεια της διαδρομής από το σπίτι τους μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης, μέσω της σελίδας της στο «Twitter» προϊδέασε τους φίλους της για την έκπληξη του Cisse, αναφέροντας πως «Η Ελλάδα δεν είναι έτοιμη ακόμα για αυτό που φοράει ο Djibril».
Όπως και να ‘χει ένα είναι σίγουρο. Ο Γάλλος αστέρας κατάφερε να γίνει για ακόμη μία φορά το επίκεντρο συζητήσεων και σχολίων και όχι με αφορμή τις επιδόσεις του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου