ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Με Τζεμπούρ και Μιραλάς στο ντέρμπι

Με Τζεμπούρ και Μιραλάς στο ντέρμπι

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, σχεδόν, με την ίδια ενδεκάδα που επέλεξε στο "Βικελίδης", δηλαδή, με Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης και τον Τζεμπούρ σε ρόλο δεξιού χαφ-εξτρέμ. Τοροσίδης αντί Μανιάτη και τον Μοδέστο να "δαγκώνει" στον άξονα
Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση του Σαββάτου (19/2) για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (19:30, NET) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχει ξεκινήσει. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε κάνει, ήδη, τις πρώτες του σκέψεις για την ενδεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τους ερυθρόλευκους στον αγωνιστικό χώρο και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να κατασταλάξει στην πετυχημένη συνταγή του "Βικελίδης".
Ο Ισπανός τεχνικός, κατά πάσα πιθανότητα, θα παρατάξει την ομάδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, σχεδόν, με την ίδια ενδεκάδα που επέλεξε στην Θεσσαλονίκη στο πρόσφατο "διπλό" (1-2) των ερυθρολεύκων επί του Άρη. Δηλαδή, με τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης, ποντάροντας στην γρηγοράδα του Βέλγου στράικερ, αλλά και στον Ράφικ Τζεμπούρ στον ρόλο του δεξιού χαφ-εξτρέμ, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αλγερινού στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Βέβαια, οι δυο τους, στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, αναμένεται αρκετές φορές να αλλάζουν θέσεις, όπως ακριβώς έκαναν δηλαδή και στο παιχνίδι κόντρα στους κιτρινόμαυρους.


Στις υπόλοιπες θέσεις, ξεκινώντας από την άμυνα, θεωρείται δεδομένη η συμμετοχή του Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Το δίδυμο των στόπερ θα απαρτίζεται από τους Όλοφ Μέλμπεργκ και Αβραάμ Παπαδόπουλο, στην θέση του αριστερού μπακ θα ξεκινήσει ο Ραούλ Μπράβο, ενώ η μόνη αλλαγή που θα υπάρξει στην ενδεκάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι, σε σχέση με το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", θα έχει να κάνει με την επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη στα δεξιά, αντί του Γιάννη Μανιάτη.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, τον ρόλο του "κόφτη" θα τον αναλάβει ο Φρανσουά Μοδέστο. Σίγουρα, αυτή δεν είναι η κανονική θέση του Γάλλου αμυντικού, αλλά στα τελευταία ματς των Πειραιωτών που αγωνίστηκε ως ανασταλτικός χαφ τα πήγε περίφημα, δεν παρουσιάστηκε αρνητικός, οπότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα ποντάρει, ξανά, σε εκείνον, για την "βρώμικη" δουλειά στον άξονα. Βλέπετε, μπορεί ο Ντουντού Σεαρένσε να έχει επιστρέψει, το τελευταίο διάστημα, σε κανονικούς ρυθμούς στο Ρέντη, αλλά ο Ισπανός τεχνικός δύσκολα θα τον εμπιστευθεί σε ένα τόσο σημαντικό ματς για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έχει χάσει πολλές προπονήσεις της ομάδας ύστερα από την εγχείρηση που έκανε, ενώ παράλληλα έχει απουσιάσει και από αρκετούς αγώνες του Ολυμπιακού, οπότε ούτε απόλυτα έτοιμος είναι, ούτε έχει βρει, ακόμη, την φόρμα του. Δίπλα στον Φρανσουά Μοδέστο, στον χώρο της μεσαίας γραμμής, θα αγωνιστεί ο Αριέλ Ιμπαγάσα, με τον Αργεντινό χαφ να αναλαμβάνει το δημιουργικό κομμάτι και την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού από τον άξονα.

Στα άκρα, την θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ θα την αναλάβει ο πρώτος πασέρ (6 ασίστ) των ερυθρολεύκων στην φετινή Superleague, Άλμπερτ Ριέρα ενώ στον ρόλο του κρυφού κυνηγού θα ξεκινήσει ο πολύτιμος Νταβίδ Φουστέρ. Δεξιά, όπως είπαμε, ο Ράφικ Τζεμπούρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κέβιν Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου