ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Φεύγουμε αν γίνουν τα περσινά»




«Φεύγουμε αν γίνουν τα περσινά»

Super LeagueΣτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι των «πρασίνων» τόνισαν ότι αν καθυστερήσει το λεωφορείο όπως πέρυσι θα επιστρέψουν στην Παιανία.

«Φεύγουμε αν γίνουν τα περσινά»
Προειδοποίηση απηύθυναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν τα όσα έγιναν πέρυσι με την καθυστέρηση του λεωφορείου της ομάδας, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο γήπεδο λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν στις Αστυνομικές Αρχές ότι σε περίπτωση που γίνουν φέτος τα ίδια στην άφιξη του λεωφορείου τότε δεν θα υπάρξει αγώνας, καθώς θα πάρουν την ομάδα και θα αποχωρήσουν με προορισμό την Παιανία.

Περιπολικά, μοτοσικλέτες και... ελικόπτερο!
Ο αστυνομικός διευθυντής διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι τα μέτρα θα είναι πολύ αυστηρά και όλη η πορεία του λεωφορείου θα γίνει με διαρκείς ελέγχους της αστυνομίας. Μάλιστα, οι αστυνομικές Αρχές θα διαθέσουν περιπολικά, μοτοσυκλέτες και ελικόπτερο, τα οποία θα συνοδεύσουν την αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη».

1.500 αστυνομικοί, 380 σεκιούριτι
Συνολικά οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται στο Φάληρο θα είναι 1.500 και ένας μεγάλος αριθμός των ανδρών των ΜΑΤ θα βρίσκεται πάνω  από τη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επίσης, στα αποδυτήρια θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί και όχι άνδρες της ομάδας σεκιούριτι του Ολυμπιακού (συνολικά θα είναι 380 και θα έχουν διαπίστευση). Αξιοσημείωτο είναι πως οι σεκιούριτι που θα κάνουν την δουλειά τους εντός αγωνιστικού χώρου θα ελεγχθούν από τον παρατηρητή του αγώνα και τον αστυνομικό διευθυντή.

Νέα δίχτυα και δέσμευση άψογης φιλοξενίας
Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του υποσχέθηκε πως θα γίνει νέα τοποθέτηση διχτυών προστασίας στα δύο πέταλα, όπου κάθονται και οι φανατικοί φίλοι των «ερυθρόλευκων». Οι Γιάννης Μώραλης, Βαγγέλης Μπαλόκας και Γιάννης Τσιρώνης που εκπροσώπησαν τους Πειραιώτες στην σύσκεψη δεσμεύθηκαν μέσω εντολής του μεγαλομετόχου, Βαγγέλη Μαρινάκη για την ίδια φιλοξενία που είχε η αποστολή του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Ειδικό μπουθ στους «πράσινους»
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Γιάννης Ζαβραδινός, ο Βαγγέλης Πέτσος και ο Θεόδωρος Γεωργόπουλος, οι οποίοι ζήτησαν πλήρη προστασία. Για τους ανθρώπους του τριφυλλιού θα δοθεί ειδικό μπουθ. Για το ποιοι θα βρεθούν στο «Καραϊσκάκη» από το πράσινο στρατόπεδο θα αποφασιστεί στο τέλος της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου