ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

CHAMPIONS LEAGUE-Η άλωση του Μιλάνου (VIDEO)

CHAMPIONS LEAGUE-Η άλωση του Μιλάνου

Η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 μέσα στο Σαν Σίρο επί της Μίλαν με γκολ του Κράουτς στο 80΄ και πήρε σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο.

 

Σε ένα κακό πρώτο μέρος για την Μίλαν, η Τότεναμ κυριάρχησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας σου την αίσθηση ότι εκείνη είναι η γηπεδούχος ομάδα. Οι Μιλανέζοι έδειχναν να μην μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, κάνοντας πολλά λάθη με αποτέλεσμα η εξέδρα να γιουχάρει σε κάθε ένα από αυτά. Μελανό σημείο του πρώτου μέρους ο τραυματισμός του Αμπιάτι στο 18΄όπου και αποχώρησε με κολάρο από το γήπεδο και στην θέση του πέρασε ο Αμέλια.
Στο δεύτερο μέρος η Μίλαν ανέβηκε και πίεσε την Τότεναμ για να σημειώσει κάποιο γκολ όπου θα την βοηθούσε να πάει με άλλον αέρα στον επαναληπτικό του Λονδίνου. Πάντως η κύρια απειλή ήταν τα στημένα και συγκεκριμένα ο Γιέπες όπου με δύο κεφαλιές ανάγκασε τον Γκόμεζ να προβεί σε εξαιρετικές αποκρούσεις. Η Τότεναμ πάλευε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και με τις «καυτές» τις αντεπιθέσεις αν μπορούσε να σημείωνε ένα γκολ το οποίο θα της ήταν υπερπολύτιμο για τον επαναληπτικό.

Το αμυντικό στήσιμο της Αγγλικής ομάδας ήταν εξαιρετικό και δέκα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με μία υποδειγματική αντεπίθεση και μετά από μία εκπληκτική κούρσα του Λένον, ο Αγγλος πάσαρε στον Κράουτς και ο τελευταίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και σημείωσε το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ, που σε συνδυασμό και με την νίκη κάνει πρώτο φαβορί για την πρόκριση στους «8» την Τότεναμ.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ιμπραίμοβιτς ισοφάρισε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Σουηδού.

milan totenham 0-1 crouch

ΔιοργάνωσηChampions League

Φάση : 16

Αγώνας: Μίλαν – Τότεναμ

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Βοηθοί διαιτητές : Ερίκ Ντανσόλτ (Γαλλία), Λορέντ Ουγκό (Γαλλία)

Πρόσθετοι βοηθοί διαιτητές : Αντονί Γκοτιέρ (Γαλλία), Ρούντι Μπούκετ (Γαλλία)

Τέταρτος διαιτητής : Κλεμέντ Τουρπίν (Γαλλία)


Οι συνθέσεις :

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι) :
Αμπιάτι (18΄Αμέλια), Γκατούζο, Ζέεντορφ (46΄Πάτο), Ιμπραίμοβιτς, Νέστα, Φλαμινί, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Ρομπίνιο, Γιέπες, Αντονίνι

Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ) : Γκόμες, Λένον, Φαν Ντε Φάαρτ (62΄Μόντριτς), Παλάσιος, Γκαλάς, Κράουτς, Ντόουνσον, Κόρλουκα (59΄Γουντγκέιτ), Σάντρο, Εκότο, Πιέναρ (76΄Κράνιτσαρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου