ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ακούσατε τον πρόεδρο: γράψτε ιστορία!

Ακούσατε τον πρόεδρο: γράψτε ιστορία!

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την "ερυθρόλευκη" αποστολή, εκτός 18άδας ο Γιάννης Φετφατζίδης.
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του Ολυμπιακού δέχτηκαν την προεδρική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τους μίλησε και τους "ντόπαρε" ψυχολογικά εν όψει του αυριανού αγώνα.

Οι "ερυθρόλευκοι" ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν από αύριο την υπόθεση "τίτλος" και να κάνουν δώρο στον κόσμο μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε στους παίκτες την 18μελή αποστολή της ομάδας για το μεγάλο ματς, την οποία αποτελούν οι εξής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μέγερι, Ν. Παπαδόπουλος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Ουρτάδο οι οποίοι θα κάνουν προπόνηση στις 10.30 π.μ. Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός τον "Φέτφα" για δεύτερο σερί ματς, προτιμώντας τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ για τη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής ως εναλλακτικές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου