ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

«Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

«Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»

Ο Γιάννης Μώραλης ζήτησε από τους φίλους του Ολυμπιακού να προστατέψουν την ομάδα τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σημείωσε πως όποιος προκαλέσει επεισόδια, θα είναι εχθρός των «ερυθρολεύκων».
«Όποιος διακόψει το ματς, δεν αγαπά τον Ολυμπιακό»
Παράλληλα, χαρακτήρισε τους Πειραιώτες καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι με τρίποντο κλειδώνουν το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μώραλης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:
Για το αν γνωρίζει κάτι για την καταγγελία για τις 4.000 κροτίδες: «Δεν γνωρίζουμε κάτι. Δεν έχει γίνει επώνυμη καταγγελία και θεωρούμε προβοκατόρικα αυτά τα δημοσιεύματα. Δεν βοηθάν καθόλου αυτές οι ενέργειες. Μου κάνει εντύπωση από πού βγήκε αυτό το δημοσίευμα αφού πηγαίνουμε σε ένα ήρεμο ντέρμπι, χωρίς εμπρηστικές δηλώσεις όλες αυτές τις ημέρες».
Για το αν είχαν κάποια ενόχληση από την Αστυνομία για το συγκεκριμένο θέμα: «Όχι, αλλά καλό θα είναι να ελέγχουν όλες τις ομάδες. Η Αστυνομία θα πρέπει να καλέσει αυτούς που έχουν γράψει το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι».
Για την φιλοξενία του Παναθηναϊκού:«Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πει μετά από το παιχνίδι του πρώτου γύρου πως θα ανταποδώσει την καλή φιλοξενία που είχε τύχει και όπως είπε και στη συνάντηση με τους οργανωμένους που είχε, τους ζήτησε να μην υπάρξει πρόβλημα. Επίσης, το ίδιο τόνισε με δηλώσεις του και ο προπονητής, να μην υπάρξουν διακοπές για ένα καθαρό 90λεπτο χωρίς καθυστερήσεις. Όποιος προκαλέσει την παραμικρή διακοπή με ρίψη αντικειμένων δεν αγαπά τον Ολυμπιακό».
Για το αν εντοπίστηκε ο φίλαθλος που πέταξε το κέρμα με τον ΠΑΟΚ:«Δεν βρέθηκε. Δεν μπορεί να εντοπιστεί από το κλειστό κύκλωμα. Θα πρέπει οι ίδιοι να αυτοπροστατέψουμε την ομάδα με τους διπλανούς, οι οποίοι θα πρέπει να μην αφήνουν να γίνονται τέτοια περιστατικά. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας χωρίς παρατράγουδα».
Για το επίπεδο που βρίσκεται η ασφάλεια του γηπέδου: «Θεωρώ ότι λόγω εγκαταστάσεων και οργάνωσης βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Εξαρτάται βέβαια, για κέρμα είναι 0% αφού είναι θέμα σωματικού ελέγχου από την Αστυνομία και τους σεκιούριτι και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς. Για ακραία φαινόμενα βίας κατά 99% αποκλείεται να γίνει τίποτα στο Καραϊσκάκη. Ο έλεγχος γενικά δεν είναι καλός και σε αυτό ευθύνονται Αστυνομία, σεκιούριτι και ΠΑΕ, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουμε κακή νοοτροπία. Από μόνοι μας πρέπει να βοηθήσουμε τον σύλλογο, όπως μπορούμε και κάνουμε από την αρχή της φετινής χρονιάς».
Για το αν υπάρχει αίσθηση στον Ολυμπιακό ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό: «Αισθανόμαστε πως είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύουμε ότι το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, άσχετα από το αποτέλεσμα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Έχουμε καλύτερη ομάδα και με την απόδοση και τους φιλάθλους μας μπορούμε να αυξήσουμε την διαφορά και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και υπομονή για να πάρουμε τη νίκη».
Για τη συνάντηση Κόκκαλη-Μαρινάκη: «Όπως γνωρίζετε ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Μαρινάκης έχουν συχνά συναντήσεις και έτσι και σήμερα θα συζητήσουν τόσο τρέχοντα ζητήματα της ομάδας, όσο και για το ντέρμπι. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά γίνεται στο πλαίσιο της ενημέρωση που υπάρχει μεταξύ τους.
Για το αν θα υπάρξει επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη και αν γνωρίζει κάτι για πριμ: «Προτίθεται να επισκεφτεί την ομάδα. Δεν γνωρίζω κάτι για πριμ, αυτά είναι θέματα του προέδρου. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να υπάρξει πριμ για να καταλάβουν οι παίκτες τη σοβαρότητα του αγώνα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».
Για τον Καλόπουλο: «Θέλουμε ο κ. Καλόπουλος να παίξει 50-50 στο παιχνίδι και να μην επηρεάσει το αποτέλεσμα με τα σφυρίγματά του. Ξέρουμε ότι όλοι κάνουν λάθη, όμως θέλουμε3 να έχει μία καλή διαιτησία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου