ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Διευκρινήσεις για τους κακοπροαίρετους




Διευκρινήσεις για τους κακοπροαίρετους
18/2/2011
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ...«Σχολιάστηκε» από «κάποιους» …αρνητικά ότι κακώς υπάρχει, στη διαφημιστική ρεκλάμα του 54080, η ποδοσφαιρική φανέλα του Ολυμπιακού. Προφανώς αυτοί που το «σχολίασαν» δεν ξέρουν βασικά πράγματα για τον Ολυμπιακό και τις ομάδες του. Η φωτογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί είναι από περσινό αγώνα της ομάδας βόλεϊ ανδρών. Μέχρι πέρσι τόσο η ομάδα βόλεϊ ανδρών όσο και η ομάδα βόλεϊ γυναικών φορούσαν φανέλα με την ερυθρόλευκη ρίγα.

Απλά, επειδή τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το βόλεϊ, μέχρι πέρσι, τα έντυνε η ίδια εταιρεία οι φανέλες ήταν ακριβώς οι …ίδιες. Με την ευκαιρία να …μάθουν οι «καλοθελητές» ότι φανέλα με ερυθρόλευκη ρίγα φοράει και η ομάδα μπάσκετ. Μαγιό με ερυθρόλευκη ρίγα φοράνε και οι κοπέλες του πόλο.

Όλα τα άλλα είναι ανέκδοτα για …αγρίους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα οι 26.000 που έχουν στείλει sms ως τούτη την ώρα που πληκτρολογείται το κειμενάκι και εκατομμύρια άλλοι που θα στείλουν τη δική του ενίσχυση, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν …πολλοί Ολυμπιακοί. Ο Ολυμπιακός είναι ΕΝΑΣ και έχει σήμα τον δαφνοστεφανομένο έφηβο. Είτε παίζει ποδόσφαιρο, είτε παίζει μπάσκετ, είτε παίζει βόλεϊ, είτε τρέχει στον στίβο και κολυμπά στην πισίνα.
Οι διαχωρισμοί είναι για τους ανιστόρητους και μακριά από τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου