ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Να γιατί δεν θελαμε τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Να γιατί δεν θελαμε τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον Ολυμπιακό δεν πέταξαν από τη χαρά τους μόλις έμαθαν τον διαιτητή του ντέρμπι. «Έχει βεβαρυμμένο παρελθόν στο Καραϊσκάκη», έλεγαν. Ο sportdog θυμίζει με βίντεο.
Να γιατί δεν ήθελαν τον Καλόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Από το λιμάνι έβγαινε προς τα έξω χθες ένας έντονος προβληματισμός για τον ορισμό του διαιτητή Καλόπουλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λόγω του παρελθόντος σε ντέρμπι που έχει σφυρίξει, εκ των οποίων μάλιστα τα δύο ήταν στο «Καραϊσκάκη» με αντίπαλο τους «πράσινους».

Οι «ερυθρόλευκοι» θυμούνται το περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο, όπου ηττήθηκαν με 2-1. Τότε είχε ακυρωθεί στο τέλος του αγώνα γκολ του Τοροσίδη για επιθετικό φάουλ που είχε δει ο Καλόπουλος.


Σε ό,τι αφορά τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την περίοδο 2005-2006, στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» που σφύριζε ο Καλόπουλος, είχε δοθεί πέναλτι υπέρ των «πράσινων» και είχαν ανοίξει το σκορ με τον Γκονζάλες. Ήταν μια φάση που είχε συζητηθεί πολύ για το μαρκάρισμα του Νικοπολίδη στον Παπαδόπουλο. Τότε οι Πειραιώτες είχαν ανατρέψει το σκορ και είχαν κερδίσει με 3-2.

Έπειτα από δύο χρόνια, πάλι σε ντέρμπι «αιωνίων» στο Φάληρο, ο Καλόπουλος έχει δώσει ξανά πέναλτι στον Παναθηναϊκό (για χέρι του Άντζα) που όμως είχε χάσει ο Παπαδόπουλος. Τότε ο αγώνας είχε λήξει 1-1 και στον Πειραιά υποστήριζαν ότι στο γκολ με το οποίο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός (Εντόι) η μπάλα είχε περάσει άουτ πριν ο Σαλπιγγίδη σεντράρει.

Ο sportdog βρήκε τις φάσεις και τις θυμίζει στα παρακάτω σχετικά βίντεο:
Το επιθετικό φάουλ του Τοροσίδη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου