ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν ξεχνάει ο Μαραντόνα"

"Δεν ξεχνάει ο Μαραντόνα"

Ως ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, χαρακτήρισε την επίσκεψη του "Ντιεγκίτο" στο "Γ. Καραϊσκάκης" το 2005, ο μάνατζερ του Αργεντινού, Έρικ Μανασέ. "Έβλεπε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και έκλαιγε, δεν θα τους ξεχάσει ποτέ", τόνισε ο Ιταλός ατζέντης.
Ο Έρικ Μανασέ, μίλησε στην Ιταλική ιστοσελίδα "Resport.it" και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον μοναδικό λαό του Θρύλου, ο οποίος συγκίνησε τον Ντιεγκίτο.
"Ήταν όταν έφερα τον μεγάλο Ντιέγκο μαζί μου στην Αθήνα μετά από πρόσκληση του προέδρου του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη", τόνισε αρχικά ο Ιταλός μάνατζερ όταν ρωτήθηκε για το γεγονός που σημάδεψε τη ζωή του Μαραντόνα, για να συνεχίσει.


"Ο Ντιέγκο εκείνη την περίοδο ήταν πολύ άρρωστος και η γυναίκα του η Κλαούντια μου ζήτησε να βρω κάτι για να νιώσει ξανά την αγάπη του κόσμου και να αντλήσει δύναμη από αυτή.

Συναντηθήκαμε στη Μαδρίτη και πήγαμε μαζί για μία εβδομάδα στην Αθήνα. Ο Ντιέγκο ήρθε μαζί μου και 60.000 τρελοί οπαδοί τον επευφημούσαν. Φώναζαν και τραγουδούσαν μόνο για αυτόν. Έβλεπε τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σκεφτόταν όσα έχει περάσει και δεν άντεξε: άρχισε να κλαίει. Ήταν μία πάρα πολύ σημαντική στιγμή της ζωής του και κατάλαβε ότι ο κόσμος δεν τον είχε ξεχάσει".

Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζονται σχόλια και αναλύσεις. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης, που λατρεύτηκε σαν θεός όπου και αν πήγε και "κατάφερε" να διχάσει ένα ολόκληρο έθνος στο μουντιάλ του 1990, συγκλονίστηκε από τον λαό του Θρύλου. Αυτό από μόνο του τα λέει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου