ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Champions League: Valencia – Schalke 1-1 (video)

Champions League: Valencia – Schalke 1-1 (video)


valencia schalke 1 1 videoΜετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι Valencia και Schalke αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Champions League και η υπόθεση πρόκριση παρέμεινε ανοικτή. Οι δύο ομάδες έδωσαν γρήγορο ρυθμό από το ξεκίνημα, με τις φάσεις να εναλλάσσονται ταχύτατα μπροστά στις δύο εστίες. Οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν στο 17΄ με τον Soldado και η γερμανική ομάδα προσπάθησε να απαντήσει. Τα κατάφερε στο 64΄ με τον Raul, να πετυχαίνει το γκολ και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν με κάθε δυνατό τρόπο το τέρμα που θα τους έδινε τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις, με την αγωνία να «χτυπά κόκκινο». Το 1-1, όμως, έμεινε μέχρι το τέλος. Αξιοσημείωτο ότι ο Raul έφτασε τον Paolo Maldini στην πρώτη θέση σε συμμετοχές στο Champions League και ξεπέρασε τον Inzaghi στη λίστα των σκόρερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



Σκόρερ: 17΄ Soldado / 64΄ Raul
Συνθέσεις
Valencia: Guaita, Miguel, Navarro, R. Costa, Mathieu (79΄ Alba), Banega (68΄ Vicente), Topal, Costa, Aduriz, Dominguez (68΄ Joaquin), Soldado
Schalke: Neuer, Uchida, Howedes, Metzelder, Schmitz, Matip, Kluge, Farfan (79΄ Draxler), Jurado (83΄ Jurado), Raul, Huntelaar (90΄ Junmin)

Val 1-0 Sch
Ανέβηκε από mrgoalsarena. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Val 1-1 Sch
Ανέβηκε από mrgoalsarena. - Περισσότερα επαγγελματικά, αθλητικά και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου