ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

«Καθαρός» ο Σιδηρόπουλος-Ε ...ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ.....ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΟΥΣΑΝ .

«Καθαρός» ο Σιδηρόπουλος

Τρίτη 15/02/11
 «Συγχωροχάρτι» και από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (μετά τον παρατηρητή Φραγκίσκο Σωμαρακάκη) πήρε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, για τα λάθη στα οποία υπέπεσε στο παιχνίδι Αρης - Ολυμπιακός.

Στην ΚΕΔ έκριναν ότι δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στην αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κατά συνέπεια ο διεθνής ρέφερι αποφεύγει το «ψυγείο».Να σημειωθεί πως ο Σιδηρόπουλος έκανε λόγο για το πιο δύσκολο ματς της καριέρας του στη συζήτηση που είχε με τον παρατηρητή μετά το τέλος του αγώνα…

Τα λάθη δεν απέφυγε και ο Σταύρος Τριτσώνης στο θεσσαλικό ντέρμπι Λάρισα - Ολυμπιακός Βόλου. Ο διεθνής ρέφερι δεν σφύριξε ένα πέναλτι υπέρ των Βυσσινί σε μαρκάρισμα του Ντολεζάι στον Τσιμπάμπα και κακώς σφύριξε αυτό του Ουμπίντες στον Βενετίδη. Η βαθμολογία του είναι χαμηλή, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα θα γλιτώσει το «ψυγείο», εν αντιθέσει προς τους βοηθούς Ακρίβο και Γουργιώτη, οι οποίοι θα πάνε να… ξεκουραστούν.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Γιώργο Σταθόπουλο, ο οποίος στο παιχνίδι Πανιώνιος - ΠΑΟΚ δεν έδωσε ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων, σε μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς στον Αθανασιάδη, σφυρίζοντας φάουλ εκτός περιοχής και δεν απέβαλε τους Ριέρα και Γκαρσία.

Παρατηρήσεις σε Παμπορίδη

Μπορεί ο Βασίλης Παμπορίδης να μην επηρέασε με τις αποφάσεις του το αποτέλεσμα του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ, ωστόσο υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δέχτηκε παρατηρήσεις για τη φυσική του κατάσταση από τον παρατηρητή της αναμέτρησης Γιώργο Μπίκα. «Ησουν μακριά από τις φάσεις», φέρεται να του είπε ο παρατηρητής για την απόδοσή του, ενώ ο Μπίκας έκανε συστάσεις στον δεύτερο βοηθό, Χρήστο Σωτηρόπουλο, τονίζοντάς του για τη φάση του 78ου λεπτού όπου έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Μπλάνκο: «Σε γλιτώνει ότι το σκορ ήταν 3-1».

Φαβορί ο Καλόπουλος

Ο Δημήτρης Καλόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί να πάρει «φύλλο πορείας» από την ΚΕΔ για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Αουτσάιντερ θεωρείται ο Ηλίας Σπάθας, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Τάσος Κάκος, Πέτρος Κωνσταντινέας και Μιχάλης Κουκουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου