ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Τσεκάρει» τον νέο Τουρέ

«Τσεκάρει» τον νέο Τουρέ

12/04/2011
«Τσεκάρει» τον νέο Τουρέ
Τον Καλέμ Χάιλαντ της Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο οποίος έχει το στυλ νέου Τουρέ, έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη Sportday. Μετά τη φυγή του Ντουντού, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών μέσων και με δεδομένο ότι ο Κάρλος Σάντσες αποτελεί την πρώτη επιλογή, ο χαφ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, ίσως είναι η δεύτερη. Αυξάνεται το ποσοστό υπέρ της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο 22χρονος μέσος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο Βέλγιο από την Μπέβερεν, όπως ο Γιάγια Τουρέ, και σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους και μιας ελληνικής. Οι Πειραιώτες ψάχνουν για παίκτη σε αυτή τη θέση κάνουν και φέτος καλό σκάουτινγκ, που δεν περιορίζεται στη Γαλλία, αναζητώντας παίκτες που δεν είναι πανάκριβοι, αλλά έχουν προοπτική. Το συμβόλαιο του Χάιλαντ λήγει το 2013, με την τιμή του να μην ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πρώτος στόχος, βέβαια, εξακολουθεί να παραμένει ο Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, μεταγραφή την οποία έχει εγκρίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε και αναμένεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με το θέμα της παραμονής του Ισπανού τεχνικού. Σύμφωνα μάλιστα με γαλλικά Μέσα, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει νέα πρόταση για την απόκτηση του Κολομβιανού μέσου ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

Στα υπ’ όψιν παραμένει και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό, ο οποίος φέρεται να έχει κλείσει στη Σεβίλλη, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Από την Ελλάδα οι περιπτώσεις κεντρικών μέσων είναι ελάχιστες, με αποτέλεσμα οι στόχοι να περιορίζονται στα δύο δίδυμα από Καβάλα (Ντουγκλάο-Αμπντούν) και Πανσερραϊκό (Ανάκογλου-Γεωργιάδης), αλλά και κάποιες άλλες περιπτώσεις.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου