ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Έχουμε… χρεοκοπήσει»

«Έχουμε… χρεοκοπήσει»

Μεγάλη ένταση υπήρξε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να… ψάχνει και πάλι τον Βγενόπουλο και να λέει πως «χρεοκοπήσαμε». Θανάσης: «Δώσε τις μετοχές»

«Έχουμε… χρεοκοπήσει»
Επεισοδιακό ήταν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς υπήρξαν αρκετές στιγμές έντασης τόσο για το παρελθόν όσο και για το μέλλον του συλλόγου.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και σήμερα αναζητούσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο, τον οποίο και θεωρεί αποκλειστικό υπεύθυνο για την τωρινή κατάσταση. «Και πάλι λείπει ο Βγενόπουλος. Αυτός είναι που μας έφτασε εδώ, καθώς κινούσε τις διαδικασίες για γρήγορο ξόδεμα των χρημάτων που βρίσκονταν στην ομάδα», έλεγε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού».

Ένταση υπήρξε και στην συζήτηση για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με τον Τζίγγερ να επαναλαμβάνει πως: «Λειτουργούμε βάσει του 30% εγώ και η οικογένεια μου» και τόνισε με νόημα: «Δεν βλέπετε οτι έχουμε... χρεοκοπίσει;».
Ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να έχει πει στον Βαρδινογιάννη: «Δώσε τις μετοχές σου. Πρέπει να αποφασίζει ένας εδώ πέρα».

Τέλος, ολιγόλεπτη ένταση υπήρξε και μεταξύ του Αντωνιάδη και του Τζίγγερ, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε σε μία παλιότερη επιστολή του Βαρδινογιάννη η οποία έδινε συγχαρητήρια στον Νικόλα Πατέρα για το έργο του. Ο Τζίγγερ αρνήθηκε να την διαβάσει στο ΔΣ και σημείωσε πως είναι προσωπική…
Στο σημείο αυτό πρότεινε διπλή ψηφοφορία ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, με τα μέλη του Συμβουλίου να έχουν τις εξής θέσεις:

Λομβάρδου: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, όχι στις πωλήσεις».
Μαυροκουκουλάκης: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, όχι στις πωλήσεις».
Δομάζος: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, όχι στις πωλήσεις».
Μήτσου: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, ναι στις πωλήσεις».
Πενθερουδάκης: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, ναι στις πωλήσεις».
Σαμαράς: «Ναι στα 15 εκατ. ευρώ, ναι στις πωλήσεις».
Γιάννης Βαρδινογιάννης: «Λευκό».
Νίκος Γ. Βαρδινογιάννης: «Λευκό».

Εκείνη την ώρα και ενώ προχωρούσε η ψηφοφορία, ο Τζόνι Βεκρής πήρε τον λόγο και είπε στον Γόντικα: «Δημήτρη, δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτι με αυτή την ψηφοφορία».
Γεωργανάς: «Και εγώ συμφωνώ. Να τη διακόψουμε».
Μαυροκουκουλάκης: «Τζόνι, αν όλοι ψήφιζαν ναι, θα τη διέκοπτες;»
Βεκρής: «Δεν ξέρω, δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί».

Ποιοι μπαίνουν στην ΑΜΚ

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε ότι θα συμμετάσχει με το 30% όσων μαζέψουν οι υπόλοιποι μέτοχοι, ο Παύλος Γιαννακόπουλος ενημέρωσε ότι θα βάλει σύμφωνα με το ποσοστό του, το ίδιο και ο Πατέρας μέσω του Αντωνιάδη και ο Πολέμης είπε ότι «θα συμμετάσχω με το δικό μου ποσοστό». Αντίθετα ο Ξυλάς δεν μπαίνει στην ΑΜΚ, ούτε ο Ζολώτας, πιθανότατα ούτε και ο Νίκας, ενώ ο Μαυροκουκουλάκης είπε ότι δεν έχει ενημέρωση για το αν θα μπει ο Βγενόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γιάννη Βαρδινογιάννης έκανε την εκτίμηση ότι θα μπουν μόλις 6 εκατομμύρια και αυτό με το σκεπτικό ότι: Πρώτα απ' όλα αφαιρεί τον Ζολώτα, που είπε ότι δεν θα μπει (σ.σ.: του αντιστοιχούν 800.000 ευρώ), και υπολογίζει ότι από την τριανδρία Πολέμη, Ξυλά, Νίκα θα μπει στην ΑΜΚ μόνο ο πρώτος, με το ποσό που του αναλογεί να είναι 250.000 ευρώ.

Πρέπει, λοιπόν, να μπουν (όλα τα ποσά είναι κατά προσέγγιση): Βγενόπουλος 1.830.000, Πατέρας 900.000, Γιαννακόπουλος 800.000, Πολέμης 250.000, Δάβαρης 450.000 ευρώ. Σύνολο: 4.230.000 ευρώ. Απ' αυτά, λοιπόν, ο Τζίγκερ λέει ότι θα βάλει το 30%. Άρα, 1.400.000 ευρώ (περίπου), σύνολο 5.700.000 ευρώ. Αυτά υπολογίζουν στην ΠΑΕ, συν μικρομέτοχους, να φτάσουν στα 6 εκατ. το πολύ.

Απών ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος εξαιτίας κάποιων προβλημάτων υγείας απουσίαζε και από το χθεσινό Δ.Σ., όπως και ο Γιώργος Νίκας, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Νικόλας Πατέρας και ο Γιάννης Ξυλάς, οι οποίοι ήταν παρόντες στο προηγούμενο Δ.Σ. ως μέτοχοι, δεν είναι μέλη του συμβουλίου γι' αυτό και έλειπαν. Ο πρώην πρόεδρος εκπροσωπείται από τον Αντωνιάδη και ο Ξυλάς από τον Πολέμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου