ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Τεράστια ψυχολογική κόπωση στον ΠΑΟΚ»

«Τεράστια ψυχολογική κόπωση στον ΠΑΟΚ»

12/04/2011
«Τεράστια ψυχολογική κόπωση στον ΠΑΟΚ» 
Τη διακοπή λόγω Πάσχα περιμένουν άπαντες στον ΠΑΟΚ, ώστε να γεμίσουν τις «μπαταρίες» τους, ενόψει συνέχειας και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στα πλέι οφ, σύμφωνα με τον Σωτήρη Μπαλάφα. Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε επίσης στην παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, όπου πλέον περιμένει να δει αν πήρε τη σωστή απόφαση ή όχι.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε στην εφημερίδα “Εξέδρα”, ο 25χρονος χαφ: -Είχες ξαναπαίξει στόπερ;
«Μία φορά με τον κ. Παράσχο στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, έπαιξα στο κέντρο της άμυνας με τον Ηλία Χαραλάμπους. Και μια φορά έπαιξα λίμπερο πέρυσι με τον Εργοτέλη».

-Θεωρείς πως έχεις τα χαρακτηριστικά για τη θέση;
«Η αλήθεια είναι πως τα έχω, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέσο. Μπορώ να παίξω και στο κέντρο της άμυνας, εφόσον το θελήσει ο προπονητής και δεν είναι κάτι που με προβληματίζει».

-Μετάνιωσες που έμεινες στον ΠΑΟΚ και δεν πήγες στον Πανιώνιο, στον οποίο θα είχες περισσότερο χρόνο συμμετοχής;
«Θέλω να είμαι ειλικρινής και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να γνωρίζεις πως θα βγουν κάποιες επιλογές. Μπορεί κάτι να συμβεί αύριο και να γίνω βασικός και να θεωρηθεί η επιλογή μου καλή. Μπορεί να είμαι μεταξύ πάγκου και κερκίδας και να είναι κακή. Πρέπει να περάσει χρόνος».

-Η ομάδα δείχνει πολύ πιεσμένη…
«Αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει τεράστια ψυχολογική κόπωση, η οποία προέρχεται από τα πολλά παιχνίδια και τις εναλλαγές των συναισθημάτων. Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα και να ηρεμήσουμε για ένα καλό διάστημα, έτσι ώστε να είμαστε καλά στη συνέχεια. Η ομάδα θα αποφορτιστεί το Πάσχα και θα ηρεμήσει».

-Πιστεύεις πως γι’αυτό υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια;
«Σίγουρα μετράει και αυτό, αλλά κυρίως ο βαθμός συγκέντρωσης. Το γκολ δίνει νίκες και εκεί πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Η ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο έχει πρόβλημα σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει να συνέλθει και μάλιστα άμεσα».

-Στα πλέι οφ θα είστε καλύτεροι;
«Πιστεύω πως η ξεκούραση θα είναι σημαντικός παράγοντας και θα παρουσιαστούμε πολύ πιο φρέσκοι. Οι πέντε μέρες που μας έχει δώσει άδεια ο προπονητής είναι ό,τι πρέπει για να πάρουμε ανάσες και να διώξουμε την πίεση της καθημερινότητας που μας έχει κουράσει σαν ομάδα».
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου