ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΑΛΗΣ...Ο αιώνιος δυνάστης σας !!!

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΑΛΗΣ...Ο αιώνιος δυνάστης σας !!!

15/04/2011

Πέρασαν 18 χρόνια... Γλυκά, μοναδικά, ανεπανάληπτα... Οι θύμησες του παρελθόντος ξυπνούν απίστευτα συναισθήματα στο λαό του Ολυμπιακού και τρόμο στους απανταχού αντιπάλους του. Αν τους ρωτήσετε βέβαια, θα σας μιλήσουν για άσβεστο μίσος, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι μέσα τους ότι θα τον ήθελαν πάρα πολύ στην ηγεσία τους.

Δυστυχώς γι' αυτούς όμως, ο Σωκράτης Κόκκαλης ήταν μέγας Ολυμπιακός και στο πέρασμά του σάρωσε τα πάντα! Γλένταγε όποιον ήθελε και όποτε το ήθελε, σκορπώντας ανείπωτη χαρά στα εκατομμύρια των πιστών του Θρύλου, καθώς έβγαλε σε μια δύσκολη εποχή τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα από το τέλμα και την οδήγησε σε τίτλους και διακρίσεις. Έχτισε μια αυτοκρατορία στο ποδόσφαιρο, δίνοντας συνέχεια σε αυτή που είχε ξεκινήσει με το μπάσκετ.

Όσο και αν την τελευταία του χρονιά στον προεδρικό θώκο, είναι η αλήθεια ότι "χάλασε" κάπως την εικόνα του, εντούτοις η θητεία του ήταν άκρως επιτυχημένη στα 17 χρόνια που παρέμεινε ηγέτης του Ολυμπιακού. Τι να πρωτοθυμηθείς για τον ιστορικό ηγέτη του Θρύλου, ο οποίος θα μείνει αιώνια στην καρδιά όλων των γαύρων της Γης.

Ξεχρέωσε τον Ολυμπιακό, ο οποίος μαστιζόταν από τεράστια χρέη και βρέθηκε ακόμα σε κίνδυνο να γίνει... ΟΦΗ στην θέση του ΟΦΗ. Δεν θα το επέτρεπε ποτέ, μπαίνοντας μπροστά και σαρώνοντας τα πάντα στο διάβα του. Κατέστησε τον Θρύλο πανίσχυρο και εγγυήθηκε το ευοίωνο "αύριο", παραχωρώντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε έναν εξίσου άρρωστο οπαδό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Τα όσα έχει καταφέρει ο 44χρονος εφοπλιστής μέχρι σήμερα, σαφώς και ικανοποιούν σε μέγιστο βαθμό τον πάντα απαιτητικό ερυθρόλευκο λαό. Στα χνάρια του και εκείνος, προχωράει για μια νέα "αυτοκρατορία"....

Ο Θρύλος κατέκτησε με τον ίδιο στην ηγεσία 12 πρωταθλήματα, πέντε Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ, ενώ η ομάδα με τους επτά σερί τίτλους θα μείνει στην ιστορία, σπάζοντας το ρεκόρ του Θρύλου των Χέλμηδων της δεκαετίας του '50. Όσο για τους αντιπάλους του, τους έκανε λιώμα, τους τσάκισε, τους ταπείνωσε, τους έκανε να φαίνονται νάνοι μπροστά του.

Έφτιαξε προπονητικό κέντρο, το οποίο αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ Ολυμπιακός... Τεράστιο δώρο για την ομάδα της καρδιάς του, που προπονείται καθημερινά σε ένα στολίδι, που το αντίστοιχο της Παιανίας μοιάζει με λυόμενο. Ας θυμηθεί κάποιος τις παλιές εγκαταστάσεις του Ρέντη, που κάποτε χάλασαν ολόκληρο deal με τον Αρσέν Βενγκέρ, σε σχέση με τις σημερινές, ώστε να καταλάβει το πως ανέβηκε επίπεδο ο Θρύλος.

Όσο για το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", τι να πει κανείς... Ο Ολυμπιακός έχει το "Κάστρο" του, το "Ναό" του, την φυσική του έδρα, όπου οι αντιπάλοι χάνουν πριν στρίψουν το ποτάμι. Ο μεγάλος Σωκράτης Κόκκαλης έφτιαξε την γηπεδάρα, στην οποία αγωνίζεται ο κορυφαίος αθλητικός οργανισμός του τόπου, αφήνοντας τους άλλους στα ενοίκεια του ΟΑΚΑ και στο γλείψιμο προς την Πολιτεία μπας και βοηθήσει να φτιάξουν και αυτοί ένα τέτοιο "στολίδι".

Ο επί 17 χρόνια ηγέτης του Ολυμπιακού, θεωρείται ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία της ομάδας και θα μείνει για πάντα στην καρδιά όλων των φίλων της. Όλοι οι γαύροι πίνουν νερό στο όνομά του, μιας και πέτυχε πολλά. Μπορούσε παραπάνω; Πιθανότατα ναι, κυρίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο, όμως ο Θρύλος επί των ημερών του μεγάλωσε, ξέφυγε από τους υπόλοιπους και έγινε πανίσχυρος.

Αυτή την ημέρα δεν θα την ξεχνάμε ποτέ ιστορικέ πρόεδρε! Πάντα δίπλα στην Ολυμπιακάρα σου!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου