ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Η Μαφία έκλεψε τη Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα (video)

Η Μαφία έκλεψε τη Χρυσή Μπάλα του Μαραντόνα (video)

13/04/2011

Οι σχέσεις του Ντιέγο Μαραντόνα με την ιταλική Μαφία είναι γνωστές, ωστόσο η ιστορία που ήρθε στο φως και αφορά τη Χρυσή Μπάλα που κατέκτησε είναι άνευ προηγουμένου.

Ο Αργεντινός κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986, ωστόσο 3 χρόνια αργότερα το τρόπαιο εκλάπη μετά από διάρρηξη στην τράπεζα της Νάπολης όπου φυλασσόταν. Ο Σαλβατόρε Ρούσο, εκ των αρχηγών της Καμόρα (η μαφία της Νάπολης), αποκάλυψε πως το τρόπαιο εκλάπη από αντίπαλη συμμορία, η οποία το έλιωσε και το μετέτρεψε σε χρυσές ράβδους.

"Προσπάθησα να το πάρω πίσω, αλλά δεν ήταν δυνατό. Το έλιωσαν για να κάνουν ράβδους χρυσού. Του έδωσα όμως πίσω τέσσερα ρολόγια που κλάπηκαν... Ένα από αυτά δεν ήταν δικό του και μου το επέστρεψε. Είχαμε γίνει πολύ φίλοι με τον Ντιέγο Μαραντόνα. Συχνά ερχόταν σπίτι μου, γιατί έλεγε πως του άρεσε η παρέα μου και κάποιες φορές με είχε ρωτήσει αν θα μπορούσα να του δώσω κοκαΐνη για προσωπική χρήση», δήλωσε ο Ρούσο ενώπιον του εισαγγελέα της Νάπολης Σέρτζιο Αμάτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Corriere della Sera".

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου