ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Μένει ο Βαλβέρδε!


 Μένει ο Βαλβέρδε!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ14 Απριλίου, 2011
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του olympiacos24.gr, ο Ερνέστο Βαλβέρδε είπε το «ναι» για να συνεχίσει και την επόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν να κοουτσάρει το Θρύλο!
Αυτή τη στιγμή, η συνάντηση Βαλβέρδε-Μαρινάκη δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι πληροφορίες μας θέλουν τους δύο άνδρες να προχωρούν στον σχεδιάσμο για την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας, που θα την καταστήσει ικανή για την κατάλληλη Ευρωπαϊκή εκπροσώπηση της χώρας μας στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και για τη διατήρηση των σκήπτρων στον Ελλαδικό χώρο!
Όπως έχουν τα πράγματα και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, μόνο κάτι συγκλονιστικό και απρόβλεπτο θα αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση, που φέρει αυτή τη στιγμή τον Βάσκο τεχνικό  να συνεχίζει και του χρόνου στο τιμόνι του ΘΡΥΛΟΥ!
ΑΝΑΝΕΩΣΗ 16.12: ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποχώρησε πριν από λίγο απο τη συνάντηση με το Βαγγέλη Μαρινάκη (όχι όμως και ο μάνατζερ του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ), εμφανώς ικανοποιημένος και οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν: Θα παραμείνει στον προπονητικό θωκο του Ολυμπιακού και για την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά!
16.20: Οι επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα θα γίνουν στον αγώνα – φιέστα με τη Λάρισα!
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου