ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Της …κλήρωσης το κάγκελο!

Της …κλήρωσης το κάγκελο!
 
14/04/2011

Αρχίσαμε από τώρα… Έγινε σήμερα η κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ. Και η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ που προέκυψε ήταν οι Τανατζής, Χριστοδούλου και Γκόντας.

Γι’ αυτούς θα γράψουμε μετά το ντέρμπι (λογικά) αν και καλό θα ήταν έστω για μία φορά να μην επηρεάσει κανείς ούτε το αποτέλεσμα του αγώνα αλλά ούτε και να εξαγριώσει τους ήδη υποψιασμένους οπαδούς του Θρύλου, οι οποίοι θα γεμίσουν το παλάτι του Φαλήρου.

Το θέμα, όμως, που προέκυψε έχει να κάνει με τον τρόπο που έγινε η κλήρωση. Όπως και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ έτσι και τώρα έγιναν δύο(!) κληρώσεις. Στην πρώτη μπήκαν οι Χριστοδούλου, Γκόντας, Πηλοϊδης, Σχινάς και Τανατζής και κληρώθηκαν οι δύο (Τανατζής, Γκόντας) και στη δεύτερη μπήκαν όσοι έμειναν από την πρώτη μαζί με τον Κορομηλά και τον Φούφη.

Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για «μαγείρεμα» αν δεν έχει αποδείξεις όμως τα γεγονότα είναι αυτά που μας κάνουν να υποψιαζόμαστε γι’ αυτό. Γιατί έτσι όπως έγιναν οι κληρώσεις ήταν σχεδόν απίθανο να κληρωθεί για το παιχνίδι είτε ο Κορομηλάς είτε ο Φούφης. Όπως και έγινε! Καθόλα δημοκρατική η διαδικασία της κλήρωσης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ψεγάδια..

Το αποτέλεσμα όλων αυτών θα το δούμε το Σάββατο. Ή που θα δικαιωθούμε (δυστυχώς για το Θρύλο και το ελληνικό μπάσκετ) ή που θα μας διαψεύσει η ΤΡΙΑΔΑ με τα γκρι. Υπομονή, εδώ θα είμαστε…
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου