ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

«Ζοφερό το μέλλον» - "Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

«Ζοφερό το μέλλον» -"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βγήκε πρώτος από το ΔΣ, αλλά εμφανώς δυσαρεστημένος. Για πρώτη φορά δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια. «Το θέμα είναι οικονομικό»

«Ζοφερό το μέλλον»
Εμφανώς απογοητευμένος αποχώρησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος από το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Από το ύφος του και μόνο, ήταν εμφανές πως τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά. Άλλωστε, για πρώτη φορά μίλησε ελάχιστα στους δημοσιογράφους.

«Εγώ λέω πάντα την αλήθεια. Η πολυμετοχικότητα προσέφερε πολλά. Αλλά υπήρξαν και έριδες, διχογνωμίες κι ο καθένας ήθελε να περάσει τη δική του γραμμή.

Ο ΠΑΟ θέλει ενωμένες δυνάμεις. Αυτό δεν γίνεται. Το θέμα δεν είναι  αγωνιστικό, αλλά οικονομικό. Θέλει λεφτά η ομάδα. Το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι ζοφερό», ανέφερε.

"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."

Ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την έξοδο του από το ΔΣ είπε οτι πάρθηκε απόφαση αύξησης 15 εκατομ. ευρώ όμως ξεκαθάρισε πως αυτά τα λεφτά δεν είναι σίγουρο αν θα μπουν και όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα βάλουν οι μέτοχοι.
"Να κάνουμε ΑΜΚ και πωλήσεις..."
Πρόσθεσε παράλληλα τα χρήματα δεν είναι αρκετά και έτσι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης παικτών και περικοπών συμβολαίων για να μειωθεί το έλλειμμα.
Αναλυτικά:
«Δεν είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που γίνεται. Αποφασίστηκε αύξηση 15 εκατ. Με μια σωστή διαχείριση μπορούμε να βγάλουμε τη χρονιά. Θα ήμουν χαρούμενος αν λέγαμε 30 εκατ. και μπαίνανε τα 15. Τώρα δεν ξέρω πόσα θα μπουν…
Υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν ποιοι δεν θα βάλουν. Πιστεύω ότι τα μισά θα μαζευτούν. Δεν φτάνουν αυτά τα χρήματα να κάνουμε σωστή διαχείριση. Πρέπει να μπει deadline, να δούμε πόσα λεφτά έχουμε.
Πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση. Είναι εύλογο ότι θα πρέπει να γίνουν πωλήσεις, αποδεσμεύσεις. Πρέπει κι από το ρόστερ να κόψουμε. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι υγιής οικονομικά ο Παναθηναϊκός.
Το αισιόδοξο είναι ότι πρέπει να πάμε λίγο πίσω στα προηγούμενα χρόνια. Έγιναν τα δυο προηγούμενα χρόνια πολλές επενδύσεις και κληρονομήσαμε ακριβά συμβόλαια. Μ’ αυτό το ρόστερ θα πορευτούμε. Το μπάτζετ όμως πρέπει οπωσδήποτε να μειωθεί"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου