ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Για πολλά γέλια η αντιφατική και αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί απόσυρσης του κ. Βεκρή

Για πολλά γέλια η αντιφατική και αλλοπρόσαλλη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περί απόσυρσης του κ. Βεκρή

15 Απριλίου, 2011 
ΒΕΚΡΗΣΑλλοπρόσαλλη και αντιφατική σε βαθμό ώστε να προκαλεί έκπληξη σε βαθμό ιλαρότητας, για την αμετροέπειά της, είναι η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε πριν από λίγες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ανακοίνωση με την οποία επιχειρείται να δοθεί λογικό υπόβαθρο στην αποχώρηση του εκπροσώπου της κ. Τζόννυ Βεκρή από το ΔΣ της διοργανώτριας του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκ.
Κατ’ αρχάς, να δούμε πού συνίσταται η αντιφατικότητα και το αλλοπρόσαλλο της ανακοινώσεως. Ξεκινάει αναφέροντας περιστατικά επίκαιρα, του τελευταίου 48ώρου, όπως η άσκηση ποινικής διώξεως σε βάρος του κ. Μπέου και ο ορισμός του ιδίου, κατόπιν ψηφοφορίας, στο ΔΣ της ΕΠΟ.
Εν συνεχεία, στην ΑΠΟΦΑΣΗ της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ότι είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ να κρίνει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αλλά ΚΑΙ της Σούπερ Λίγκ, ο οποίος είχε  παραπεμφθεί ενώπιόν της κατόπιν παρεμβάσεως του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.
Τα γεγονότα αυτά, όπως είπαμε, είναι επίκαιρα, ΦΡΕΣΚΑ, κατά την καθομιλουμένη. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λοιπόν, όπως η ίδια λέει με την ανακοίνωσή της, «εντυπωσιάστηκε» τόσο από τα «κρούσματα» αυτά, ώστε να πείσει τον κ. Βακρή να παραιτηθεί από τη θέση του εκπροσώπου της Σούπερ Λίγκ στο ΔΣ της ΕΠΟ, «προκειμένου» ( προσέξτε ! ) «να μη νομιμοποιήσει με την παρουσία του καμιά παρωδία από αυτές πού αναπόφευκτα ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο»!
Δηλαδή, με λίγα λόγια, μας σοκάρουν τα γεγονότα των τελευταίων ωρών, αλλά χαρακτηρίζουμε παρωδία αυτά πού … πρόκειται να συμβούν ( κατά την άποψή μας ) στο μέλλον ! Αν αυτό δεν είναι αντιφατικότητα και αλλοπρόσαλλη επιχειρηματολογία, τότε τι μπορεί να είναι ;
Φυσικά, το αιτούμενο επικοινωνιακά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μπορούμε να πούμε ότι έχει επιτευχθεί με την ανακοίνωσή της και δεν είναι άλλο από τον φτηνό εντυπωσιασμό και την δημιουργία ανοήτων εντυπώσεων στον πράσινο οπαδικό όχλο, πού ασφαλώς δεν θα έχει και μεγάλες απαιτήσεις για συνέπεια, σοβαρότητα και υπευθυνότητα της διοίκησης της ομάδας του στις διάφορες δημόσιες εκδηλώσεις της.
Από κει και πέρα, βεβαίως, αξιοπρόσεκτο τραγελαφικό στοιχείο είναι η επίκληση της … «νομιμοποιήσεως» υποτιθέμενων «γεγονότων» πού προβλέπει ότι θα συμβούν στο μέλλον, τα οποία, βεβαίως, κατά την κρίση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόκειται να είναι …παράνομα, ως εκ τούτου, και δεν επιθυμεί να συμβάλει στην … νομιμοποίησή τους !
Για να μη χαλάσω την εύθυμη διάθεση των αναγνωστών μου, από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα πω πόσο θα στενοχωρηθούμε, όλοι μας, για την παραίτηση του κ. Τζώννυ Βεκρή. Είναι κάτι πού δεν θα το θέλαμε να συμβεί, αλλά και πάλι, αν συμβεί, εντάξει, θα το … πιούμε και αυτό το πικρό ποτήρι.
Ένα πράγμα όμως έχω να ρωτήσω :
Ο κ. Βεκρής άραγε … συμφωνεί με την ανακοίνωση της απόσυρσής του από το ΔΣ της ΕΠΟ;
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου