ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Σκέψεις παραμονής από Βαλβέρδε με τον Κούπερ όμως να περιμένει


Σκέψεις παραμονής από Βαλβέρδε με τον Κούπερ όμως να περιμένει 

12 Απριλίου, 2011 

ΒΑΛΒΕΡΔΕΠεριμένει… στη γωνία ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αν και πάντως οι πληροφορίες θέλουν τονΒαλβέρδε, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.
Άλλωστε και ο μάνατζερ του προσπαθεί να τον πείσει γι’ αυτό το ενδεχόμενο.
«Θα είναι λάθος να αφήσεις μιας ομάδα από την οποία δεν έχεις κανένα παράπονο και θα παίξεις μαζί της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε είναι καλό να κλείσεις με αυτόν τον τρόπο και για πάντα την πόρτα του Ολυμπιακού μετά από μια τόσο επιτυχημένη συνεργασία», φέρεται να του είπε ο Ιμπάνιεθ.
Τις εξελίξεις παρακολουθεί διακριτικά και ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που φέρεται να αποτελεί την πρώτη επιλογή των ιθυνόντων των Πειραιωτών, στην περίπτωση που ο Βαλβέρδε αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «ερυθρολεύκους». Και φέρεται να είναι έτοιμος να αναλάβει δουλειά άμεσα.
«Πρώτη μου επιλογή είναι ο Ολυμπιακός. Θα περιμένω την τελική απόφαση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο έμπειρος Αργεντινός τεχνικός.
Παράλληλα, τα ισπανικά ΜΜΕ συνεχίζουν να γράφουν για τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά το πέρας της φετινής σεζόν.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου