ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΤΣΑΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REDNEWS: ΚΑΙ ΚΡΑΝΙΤΣΑΡ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΙΜΠΑΓΑΣΑ!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 13/4/2011
Πριν λίγες μέρες αποκαλύψαμε ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ολλανδού άσου της Τβέντε, Τέο Γιάνσεν ως αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα. Μια περίπτωση άκρως δελεαστική και κυρίως εγγυημένη καθώς μιλάμε για παίκτη που βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας είναι αυτός που έχουν ξεχωρίσει οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο λόγω αξίας, αλλά και λόγω συνθηκών. Θεωρούν ότι με ένα λογικό ποσό μπορούν να τον κάνουν δικό τους. Όμως δεν είναι η μόνη περίπτωση την οποία παρακολουθούν στενά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «rednews» το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό… γλυκοκοιτάζουν μια ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση. Πρόκειται για τον Κροάτη διεθνή Νίκο Κράνιτσαρ! Ο 26χρονος άσος της Τότεναμ έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα του Λονδίνου και θέλει να αποχωρήσει.

Ο ίδιος έχει τονίσει ότι θέλει να βρει νέο σταθμό στην καριέρα του και μάλιστα πρόλαβε να πει όχι σε πρόταση της Βέρντερ Βρέμης. Ο λόγος ήταν η μη συμμετοχή της Γερμανικής ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Θεωρεί την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση βασικό παράγοντα στην μετακίνησή του…

Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι είναι μια πολύ ακριβή περίπτωση. Άνθρωπος που γνωρίζει την υπόθεση λέει ότι οι τιμές, λόγω της κρίσης, δεν είναι αυτές που ήταν πριν δύο χρόνια και άφησε να εννοηθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να τον διεκδικήσει. Μας έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση του Ριέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου