ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Champions League-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΓΚΟΛ (video)

Champions League: Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)



 Η Barcelona βρίσκεται και τυπικά στα ημιτελικά του Champions League 2010 – 2011, επικρατώντας και στην Ουκρανία της Shakhtar Donetsk με 0-1. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος πουυ έκρινε στη συνάντηση ήταν ο Lionel Messi στο 43΄. Οι Καταλανοί θα αντιμετωπίσουν στους «4» τη Real Madrid, εκτός και αν η «βασίλισσα» κατορθώσει να μην υπερασπιστεί με επιτυχία το 4-0 του Santiago Bernabeu κόντρα στην Tottenham.


shakhtar donetsk barcelona 0 1 videoΟι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν από το ξεκίνημα, αλλά τα μακρινά, κυρίως, σουτ που επιχείρησαν δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Valdes. Με την πάροδο του χρόνου οι Blaugrana ισορρόπησαν, πλησίασαν με αξιώσεις στα καρέ του Pyatov και ευτύχησαν να προηγηθούν δύο λεπτά πριν από την ανάπαυλα με σουτ του Messi από το ύψος του πέναλτι. Οι καλές στιγμές στο β΄ μέρος ήταν ελάχιστες και αυτές ανήκαν κυρίως στους Ουκρανούς. Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και οι παίκτες των δύο ομάδων περίμεναν απλά το τελευταίο σφύριγμα του Meyer, το οποίο βρήκε την Barcelona να παίρνει τη νίκη με 0-1.
Σκόρερ: 43΄ Messi
Συνθέσεις
Shakhtar: Pyatov, Kobin, Ischenko, Rakitskiy, Shevchuk, Hudschman (75΄ Fernandinho), Mkhitaryan, Jadoson, D. Costa (58΄ Eduardo), Willian, L. Adriano (66΄ Moreno)
Barcelona: Valdes, Alves, Busquets, Pique (70΄ Milito), Adriano, Macherano, Keita, Xavi (66΄ Pedro), Affelay, Messi, Villa (75΄ Jeffren)
Το γκολ του Messi στο Shakhtar Donetsk – Barcelona 0-1 (video)



Champions League: Manchester United – Chelsea 2-1 (video)


manchester united chelsea 2 1 videoΗ Manchester United ήταν η νικήτρια στον αγγλικό «εμφύλιο», καθώς μετά το 0-1 του Stamford Bridge, επικράτησε και στο Old Trafford, αυτή τη φορά με 2-1, και εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League 2010 – 2011. Το σκορ άνοιξε στο 43΄ ο Hernadez, ο Drogba ισοφάρισε στο 77΄, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ο Park έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα η Chelsea λόγω της αποβολής του Ramires στο 70΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα μάθουν αύριο τον αντίπαλό τους, με την Schalke να έχει αποκτήσει σαφές προβάδισμα έναντι της Inter μετά το 5-2 στο Μιλάνο.


Μετά από τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν κατά διαστήματα την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους «μπλε» να είναι αυτοί που φάνηκαν αρχικά απειλητικοί. Οι προσπάθειές τους, όμως, είτε ήταν άστοχες, είτε σταματούσαν στον Van der Saar, o οποίος στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα τη φάση στο 30΄, όταν σε ρόλο λίμπερο σταμάτησε με τάκλιν έξω από την περιοχή τον Alelka που έβγαινε μόνος του από δεξιά.
Η United, από την άλλη, πέτυχε στο 26΄ γκολ με τον Hernandez, αλλά ακυρώθηκε από το βοηθό ως οφσάιντ, απόφαση η οποία ήταν, τουλάχιστον, αμφισβητούμενη. Στο 43΄, όμως, ο Μεξικανός βρισκόταν σε κανονική θέση και έστειλε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα, μετά την πάσα πάρε-βάλε του Giggs.
Οι παίκτες του Ferguson κρατούσαν με χαρακτηριστική άνεση το προβάδισμα και το μηδέν στην άμυνα. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο εύκολα για αυτούς με την αποβολή του Ramires στο 70΄, ενώ είχαν και κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Στο 77΄ όλα έδειξαν να αλλάζουν, όταν Drogba με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Με τη σέντρα, όμως, η μπάλα έφτασε στον Park και αυτός όντας σε πλεονεκτική θέση δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Cech, αποκαθιστώντας την τάξη και τελεώνοντας την υπόθεση πρόκριση.
Σκόρερ: 43΄ Hernandez, 77΄ Park / 77΄ Drogba
Συνθέσεις
Man. United: Van der Saar, O Shea, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Park, Nani (75΄ Valencia), Giggs, Rooney, Hernandez
Chelsea:Cech, Ivanovic, Alex (82΄ Alex), Terry, Cole, Essien, Ramires, Lampard, Malouda, Anelka (61΄ Kalou), Torres (46΄ Drogba)
Το γκολ του Hernandez στο Manchester United – Chelsea 2-1 (video)

szólj hozzá: M1-0C

szólj hozzá: M1-1C

szólj hozzá: M2-1C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου