ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ίδιες τιμές τα διαρκείας

Ίδιες τιμές τα διαρκείας

Την επόμενη Δευτέρα (23/5) αναμένεται να αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2011-12 με τις τιμές να είναι ίδιες με τις περσινές, ενώ θα υπάρξει έκπτωση 10% στους κατόχους που θα θελήσουν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους.
Ίδιες με τις περσινές θα είναι οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2011-12, τα οποία θα διατίθενται από την Δευτέρα 23 Μαΐου.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε συνάντηση με τον υπεύθυνο ασφαλείας του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", Γιώργο Χατζημανώλη και τους υφισταμένους του, όπου έγινε κουβέντα για τις κάρτες διαρκείας της επόμενης χρονιάς.

Μετά τη συνάντηση αυτή αποφασίστηκαν τα εξής:

- Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνουν οι ίδιες με της περασμένης σεζόν.

- Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 23/5.

- Οι κάτοχοι διαρκείας που θα θελήσουν να ανανεώσουν το εισιτήριό τους θα ωφεληθούν με 10% έκπτωση.

- Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, είναι αναγκαία η ανανέωση της κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη, που σημαίνει ότι όποιος θέλει να πάρει κάρτα διαρκείας, θα πρέπει να καταβάλει 60 ευρώ, τα οποία πάνε αυτομάτως στα ταμεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η έναρξη διάθεσης των διαρκείας αναμένεται να συνδυαστεί με την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που θα γίνει γνωστή μέσα στην εβδομάδα, ώστε να τονωθεί κι άλλο το ήδη ανεβασμένο ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Πληροφορίες λένε πως η μεταγραφή αυτή θα είναι ο Κολομβιανός Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, για τον οποίο έχει ανάψει το "πράσινο φως" ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αυτό που ψάχνει και καλύπτει με το παραπάνω τις απαιτήσεις που έχει θέσει για την θέση στη μεσαία γραμμή.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου