ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το πάρτι συνεχίζεται

Το πάρτι συνεχίζεται


«Φέρτε να (ξανα)πιώ να ξημερωθώ, πω πω πω πω πω τι ...τσιμπούσια είναι αυτά»! Τέτοιο φάπωμα δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά όχι μόνο του ελληνικού αλλά και του παγκόσμιου αθλητισμού. Το να ...γλεντάει ο ένας «αιώνιος» τον άλλο τόσες φορές μέσα σε μία σεζόν είναι κάτι που πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες! Πάμε να τα ξαναδούμε ακόμα μία φορά και δεν θα είναι η τελευταία γιατί έπονται οι σφαλιάρες στους τελικούς του μπάσκετ και το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο.

Ένα γλέντι στο ποδόσφαιρο, έξι στο βόλεϊ των ανδρών, τέσσερα στο πόλο και τρία στο μπάσκετ! Σύνολο: 14 σβερκώματα και ο πόνος συνεχίζεται. Αφήνουμε απ' έξω τη νίκη στις γυναίκες γιατί εμείς είμαστε παντελονάτοι και δεν το παίζουμε μάγκες με τις φούστες των γυναικών μας. Αλλά θα μου πείτε άμα οι μοναδικές σου νίκες είναι στο γυναικείο βόλεϊ τι να κάνεις; Εκεί μπορούν τα κορίτσια εεεε... τα παιδιά, με αυτά προσπαθούν να μας πικάρουν.

Και ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα! Κι όσο για τους τίτλους... Ζαλάδα! Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, Κύπελλο στο μπάσκετ (έπεται το νταμπλ), τρεμπλ στο βόλεϊ των ανδρών, Κύπελλο στο βόλεϊ των γυναικών, πρωτάθλημα στο πόλο των γυναικών. Περιμένουμε ακόμα το -σχεδόν βέβαιο- νταμπλ στο πόλο των ανδρών και φτάνουμε τους 10 τίτλους στα ομαδικά αθλήματα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη εφτά, που είναι και ο τυχερός μας αριθμός. Αλλά είπαμε υπομονή... Οι φάπες θα συνεχιστούν και το καλοκαίρι...
Υ।Γ. Ευχαριστούμε τον Γιώργο Καλαφάτη που ίδρυσε τον ΒΑΖΕΛΟ και βρήκαμε ΠΕΛΑΤΗ!
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου