ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Άντιτς: "Θα προσφέρει πολλά ο Φέισα"

Άντιτς: "Θα προσφέρει πολλά ο Φέισα"

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται στον Λιούμπομιρ Φέισα ο επιτυχημένος Σέρβος προπονητής, Ράντομιρ Άντιτς, ο οποίος εκτιμά πως ο 22χρονος χαφ θα βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό.
Το εγκώμιο του Λιούμπομιρ Φέισα έπλεξε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Σεβίας, Ράντομιρ Άντιτς.
Ο 62χρονος προπονητής ξεκίνησε λέγοντας πως

"Τον παρακολουθώ στενά από τα πρώτα του βήματα και είμαι σίγουρος ότι εφόσον είναι υγιής και ξαναβρεί τον εαυτό του, θα προσφέρει πάρα πολλά στον Ολυμπιακό. Ο Λιούμπο είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλών δυνατοτήτων ο οποίος θα είχε ήδη πάρει μεταγραφή σε ομάδα από τοπ πρωτάθλημα της Ευρώπης αν δεν είχε τον τραυματισμό του".


Στη συνέχεια έκανε μια ανάλυση του ποδοσφαιριστή:


"Είναι ένας σύγχρονος πολυμέσος. Χαρίζει μεγάλη ισορροπία στη μεσαία γραμμή και διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά. Καλύπτει πολλούς χώρους, συμμετέχει συνεχώς στο παιχνίδι, έχει τη γρήγορη και σωστή πάσα και προσφέρει πολλές βοήθειες όταν η ομάδα αμύνεται. Προσωπικά θεωρώ ότι αν καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω του τραυματισμού και επανέλθει 100% δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα για πολλά χρόνια. Είναι δυνατό παιδί και παρά το νεαρό της ηλικίας του θεωρώ ότι είναι πολύ ώριμος. Να περιμένετε έναν πολύ δυναμικό μέσο με πολύ καλή τεχνική που μαρκάρει, πιέζει, τρέχει και μοιράζει μπάλες
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου