ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0 (video)

Φιλικό: Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0 (video)


Ακόμα μία ήττα αυτή τη φορά από την Ανόρθωση γνώρισε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος που συμμετέχει σε τουρνουά στην Κύπρο μαζί με την ΑΕ ΛΕμεσού, τον Απόλλωνα Λεμεσού και την ΑΕΚ ηττήθηκε από την Ανόρθωση με 1-0.
paok boloni anorthwsh kupros 1 0 filiko sportenaΗ χθεσινή νέα ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Ανόρθωση ήταν μία ακόμα δικαίωση του Λάζλο Boloni που επιμένει για μεταγραφές. Ο Δικέφαλος φανέρωσε αδυναμία δεχόμενος και πάλι γκολ από στημένη φάση ενώ επιθετικά ήταν αναποτελεσματικός χωρίς τον παίκτη που θα μπορεί να εκτελεί αλλά και να δημιουργεί…
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ προσπάθησε, πάντως, να «κερδίσει» τον Γεωργιάδη δίνοντάς του αρκετό χρόνο συμμετοχής και την ευκαιρία να καταλάβει επί χόρτου τη φιλοσοφία του νέου του προπονητή και η αλήθεια είναι πως έκανε βήματα προόδου. Την ίδια επιτυχία δεν είχαν τα τεστ για τους νεαρούς παίκτες που είναι ανέτοιμοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Οι συνθέσεις:
Ανόρθωση: Στακόβιακ, Janício, Leiwakabessy, Tomašić, Sprockel (46′ Stanislav Angelov), Laban (82′ Θεοδώρου), Colin, Roncatto (65′ Rezek), Laborde, Vučićević, Emil Angelov
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Lino (57′ Julian), Sznaucner, Μπαλάφας, Μαλεζάς (65′ Savini), García (42′ Σκέμπης), Arias (57′ Robert), Τσουκαλάς (90′ Ιντζίδης), Βιεϊρίνια (57′ Παπαδόπουλος), Γεωργιάδης (57′ Κουρδάκης), Αθανασιάδης (57′ Etto)
Δείτε σε video τα highlights της αναμέτρησης Ανόρθωση – ΠΑΟΚ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου