ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ


Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ

13/08/2011 Σε συμφωνία με τις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου ήρθαν εφημερίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία στην Αγγλία, εξασφαλίζοντας ότι οι δημοσιογράφοι τους θα διαπιστευτούν και θα παραστούν στα παιχνίδια από την πρώτη αγωνιστική της Premier League.
Τα βρήκαν αγγλικές ομοσπονδίες και ΜΜΕ
Η διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε το αν οι διοργανώτριες Αρχές των πρωταθλημάτων έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν πώς και πότε οι ειδήσεις μπορούν να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο, και πώς μπορούν να διανεμηθούν στους οπαδούς στη Βρετανία και το εξωτερικό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Συνασπισμός των ΜΜΕ της χώρας τονίζει:

«Είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να έρθουμε σε συμφωνία με τις λίγκες και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αγώνων.

Η συμφωνία αυτή αλλάζει τον τρόπο κάλυψης και διαπιστεύσεων στους αγώνες, ο οποίος ίσχυε από το 2004, μεταξύ των οργανισμών -συμπεριλαμβανομένου του Associated Press- και της Premier και Football League.

Η νέα συμφωνία του Συνασπισμού των ΜΜΕ χαρακτηρίζει την προηγούμενη ως “αδικαιολόγητα περιοριστική σχετικά με το πώς οι οργανώσεις ειδήσεων θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν και να διανέμουν τα πνευματικά δικαιώματα του ποδοσφαίρου”
».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου