ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Γκρμπιτς: "Φανταστικός κόσμος"

Γκρμπιτς: "Φανταστικός κόσμος"

Για την ικανοποίηση του να βρίσκεται στον Ολυμπιακό μίλησε ο Πέταρ Γκρμπιτς, ο οποίος σε ΜΜΕ της πατρίδας του αναφέρθηκε στους στόχους του, στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον οποίο χαρακτήρισε τον καλύτερο στην Ευρώπη.
Ευτυχής για το γεγονός ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Πέταρ Γκρμπιτς στα ΜΜΕ της χώρας του.
Ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός μίλησε στην εφημερίδα του Μαυροβουνίου "Arena" και αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του στους ερυθρόλευκους, στους προσωπικούς του στόχους, στον τεχνικό της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον κόσμο του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τους οπαδούς των Πειραιωτών ως τους καλύτερους της Ευρώπης, μνημονεύοντας παράλληλα την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο φιλικό με την Γουέστ Μπρομ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέταρ Γκρμπιτς στην "Arena":


Για τις δυσκολίες της προετοιμασίας: "Οι δέκα πρώτες μέρες της προετοιμασίας στην Αυστρία ήταν πολύ δύσκολες για μένα. Όμως πιστεύω στον εαυτό μου και στο τέλος όλα ήταν καλά".

Για τους στόχους του είπε: "Δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα. Ότι ήθελα πριν θέλω και τώρα. Όπως είπα πριν πάω στην Αθήνα απλά θέλω να μείνω στην πρώτη ομάδα. Στόχος μου είναι να παραμείνω εκεί και να καθιερωθώ. Θέλω να κάνω καριέρα στον Ολυμπιακό. Θέλω να πάω καλά, όπως είχα κάνει και στην Μόγκρεν".

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει θετική γνώμη για μένα. Όμως δεν θα κάνω βιαστικές κινήσεις. Είμαι ακόμα στην αρχή. Πιστεύω ότι στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε πιο καλά για μένα, επειδή έχω αρχίσει να γνωρίζω τους ανθρώπους στην ομάδα και να κάνω φίλους".

Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: "Δεν έχω καταφέρει να γνωρίσω τόσο καλά την πόλη, γιατί ήμασταν στην Αυστρία και την Ολλανδία. Όμως δεν χρειάζεσαι πολύ για να καταλάβεις πως η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο. Ο Μάρκο Πάντελιτς μου έδειξε λίγο την πόλη. Με γνώρισε σε φίλους της ομάδας και είδα το πόσο αγαπούν τον Ολυμπιακό".

Για την προσαρμογή του στον Ολυμπιακό αλλά και τον κόσμο της ομάδας μας: "Είναι μία μεγάλη ομάδα. Όλοι ξέρουν το όνομά του. Όμως μέχρι να έρθω εδώ δεν ήξερα ότι ήταν τόσο μεγάλος σύλλογος. Τα πάντα είναι σε υψηλό επίπεδο. Οι οπαδοί είναι τρομεροί. Ο κόσμος μας είναι φανταστικός. Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στην Ευρώπη".

Ήταν απίστευτο το συναίσθημα που ένιωσα στο φιλικό με την Γουέστ Μπρομ. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν 20 χιλ. οπαδοί ήταν φανταστική. Για δέκα λεπτά τραγουδούσαν συνθήματα στα σέρβικα".

Για τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Δεν έχω βιώσει αυτά τα παιχνίδια. Όμως αντιλαμβάνομαι την αντιπαλότητα που υπάρχει. Όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό μισούν τον Παναθηναϊκό και αντίστροφα. Κάθε οπαδός μας είναι χαρούμενος όταν χάνει ο Παναθηναϊκός, όπως έγινε με την Οντένσε. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στο πιο μεγάλο παιχνίδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο!".

Για τον Λουτσιάνο Γκαλέτι που αγωνιζόταν στην ίδια θέση με τον ίδιο: "Τον θυμάμαι πολύ καλά. Ξέρω τι προσέφερε στον Ολυμπιακό. Ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Ελπίζω να του γίνω κάποια μέρα σαν και αυτόν. Εύχομαι να του μοιάσω. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο".
/www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου