ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Βαλντές η ...επιστροφή (videos)

Βαλντές η ...επιστροφή (videos)

Μια πιθανή πώληση του Ράφικ Τζεμπούρ μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Νέλσον Βαλντές για τον Ολυμπιακό. Κρούση από Ρωσία φέρεται να απέρριψαν πρόσφατα οι ερυθρόλευκοι για τον Αλγερινό επιθετικό.
Εντείνεται τις τελευταίες ημέρες οι φημολογία ότι πρόκειται να φτάσει πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία θα αφορά τον Ράφικ Τζεμπούρ, κάτι που φαίνεται να υποστηρίζει και η πλευρά του Αλγερινού επιθετικού.
Η εξαιρετική παρουσία του "Τρομοκράτη" με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, δεν πέρασε απαρατήρητη από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, οι οποίοι σημείωσαν στο ...μπλοκάκι τους τον 27χρονο άσο των Πειραιωτών. Πρόσφατα, στους ενδιαφερόμενους προστέθηκαν και ομάδες από την Ρωσία. Μάλιστα μια εξ' αυτών φέρεται να "χτύπησε την πόρτα" των ερυθρολεύκων για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ, αλλά η πειραϊκή ΠΑΕ ήταν αρνητική.


Ωστόσο, δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη. Είτε από Ρωσία, είτε από Γαλλία. Μια ενδεχόμενη πώληση του Τζεμπούρ στο εξωτερικό, θα μπορούσε να επαναφέρει το όνομα του Νέλσον Βαλντές στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες.

Η περίπτωση του Παραγουανού all - around επιθετικού απασχόλησε τα ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε, καθώς η Χέρκουλες είχε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, περιμένοντας και το Copa America, μήπως ανέβουν οι μετοχές του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα και ο Ολυμπιακός είχε στο ρόστερ του συνολικά 6 (!) επιθετικούς και έπρεπε πρώτα να ξεφορτωθεί κάποιους.

Ο Βαλντές ολοκλήρωσε την άδεια του, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Παραγουάης στο Copa America, και επέστρεψε στις προπονήσεις της Χέρκουλες, όπου όμως δεν πρόκειται να παραμείνει για πολύ, καθώς δεν προτίθεται να ακολουθήσει τον ισπανικό σύλλογο στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Ενδιαφέρον για τον Λατίνο κυνηγό υπάρχει και από την Ισπανία αλλά οι Εσπανιόλ, Μπέτις και Χετάφε δεν μπορούν να προσφέρουν στην Χέρκουλες τα 4 εκ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του Βαλντές. Ποσό που ίσως καταφέρει να προσφέρει ο Ολυμπιακός αν εισπράξει γύρω στα 2.5 εκ. ευρώ από μια πιθανή παραχώρηση του Τζεμπούρ.


Nelson Valdez what a goal by Zamponakos


nelson valdez - goals by koukos_81

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου