ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Μαθία ο... Φαντομάς

Μαθία ο... Φαντομάς

Ακόμα και ο κορυφαίος στο είδος του, Γάλλος ηθοποιός Λουί ντε Φινές θα ζήλευε που δεν αντιμετώπισε σε κάποια από τις περίφημες ταινίες του, τον Ισπανό Φαντομά του Ολυμπιακού, Εντουάρντο Μαθία. Ο ανύπαρκτος ρόλος του και οι πλουσιοπάροχες αμοιβές του.
Τεχνικός διευθυντής που αποτυγχάνει στις μεταγραφές και δεν έχει άκρες για να πουλήσει κάποιους από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, μάλλον δεν είναι τεχνικός διευθυντής.
Ο Εντουάρντο Μαθία εδώ και μερικές μέρες έχει κλείσει 3 μήνες στον Ολυμπιακό και μέχρι τώρα άπαντες αναζητούν το... έργο του. Ο Ισπανός, ο οποίος αμείβεται με μισό εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τα χρήματα που λαμβάνει από την ομάδα του Πειραιά.

Απέτυχε στις διαπραγματεύσεις με τον Κοστάνσο (την λύση έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης), λίγο έλειψε να χαθεί ο Μιραλάς, ελέω των λανθασμένων χειρισμών του (την λύση έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης), ενώ στις παραχωρήσεις των Μήτρογλου και Ντάρμπισιρ πάλι έλαμψε δια της απουσίας του.

Παράλληλα, καμία από τις προτάσεις του για απόκτηση παικτών δεν κρίθηκαν σοβαρές από την διοίκηση, με αποτέλεσμα να κάνουν τον... σταυρό τους στον Πειραιά που έχουν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος είχε να προτείνει τους Φέισα, Γκρμπιτς και Κατάι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ισπανός δύσκολα θα συνεχίσει την συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, καθώς έως τώρα δεν έχει βοηθήσει σε κανένα τομέα.

Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να κάνει τον αιώνιο εχθρό του θρυλικού Λουί ντε Φινές, που δεν είναι άλλος από τον Φαντομά, να ωχριά μπροστά του.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου