ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

"Δανεικός ο Ορμπάιθ"

"Δανεικός ο Ορμπάιθ"

Παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο θα πρέπει να θεωρείται ο Πάμπλο Ορμπάιθ σύμφωνα με τους Ισπανούς. Όλες οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Deia" η ομάδα του Πειραιά κατάφερε μέσα σε λίγα 24ωρα να τα βρει σε όλα με το καμάρι της Βασκωνίας και ντύνει στα ερυθρόλευκα τον Πάμπλο Ορμπάιθ. 
Καθοριστικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις έπαιξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Μπιλμπάο, Γιόσου Ουρούτια.

Ο ισχυρός άνδρας των Βάσκων βλέποντας πως ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Μπιέλσα, δέχτηκε την πρόταση του πολύ καλού του φίλου και πρώην του συμπαίκτη, Ερνέστο Βαλβέρδε και έτσι ο 32χρονος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στον Θρύλο με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Μ' αυτό τον τρόπο και ο έμπειρος χαφ θα έχει την ευκαιρία του χρόνου το καλοκαίρι να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα και να κλείσει την καριέρα του, όπως ονειρεύεται.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ορμπάιθ αναμένεται στην χώρα μας μέσα στη νέα εβδομάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να παρουσιαστεί επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου