ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πενταετής αποκλεισμός και αντιδράσεις

Πενταετής αποκλεισμός και αντιδράσεις

10/08/2011
Πενταετής αποκλεισμός και αντιδράσειςΒαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA στον Ολυμπιακό Βόλου. Πενταετής αποκλεισμός, που αφορά όμως μόνο τρεις σεζόν, επιβλήθηκε στους Θεσσαλούς, που έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαδικασία, όπως τα εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο δικηγόρος του συλλόγου που ήταν παρών στην απολογία, Μιχάλης Μιτζικός.


«Η διαδικασία άρχισε στις 15:00 και τελείωσε στις 18:50. Ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA δεν δέχτηκε καν να πάρει στα χέρια του γραπτώς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που έφτασε με φαξ. Το δέχτηκαν μετά από χίλια ζόρια και μετά από μία διακοπή που έγινε. Ζητήσαμε αναστολή για να πάρουν το σκεπτικό της απόφασης της ΕΠΟ, αλλά δεν δέχτηκαν», τόνισε ο κ. Μιτσικός και πρόσθεσε: «Καταστρατηγήθηκαν θεμελιώδη δικαιώματα του εγκαλουμένου. Είναι αδιανόητο. Είναι τρομερό, δεν έχει ξαναγίνει και καταδεικνύει το εχθρικό κλίμα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ακόμη και ο επιθεωρητής, ο κ. Γεωργιάδης από την Κύπρο, ήταν στην αρχή εχθρικός, αλλά στο τέλος είπε πως ήταν έτοιμος ακόμη και να αποσύρει την αναφορά του. Όμως ο πρόεδρος της Πειθαρχικής είπε πως ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την απόφαση και παρ’ όλα αυτά απέβαλε τον Ολυμπιακό. Μας έκαναν δηλαδή χάρη που μας κάλεσαν σε ακροαματική διαδικασία;».

Όσο για τις επόμενες ενέργειες του Ολυμπιακού Βόλου, είπε: «Θα γίνει έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της UEFA και εξετάζουμε ασφαλιστικά μέτρα στο CAS».

Η τιμωρία του Ολυμπιακού Βόλου σημαίνει πως αν μέσα σε αυτή την πενταετία εξασφαλίσει μία, δύο ή τρεις φορές την έξοδό του στην Ευρώπη μέσω των ελληνικών διοργανώσεων, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, αλλά αν τα καταφέρει τέταρτη ή πέμπτη χρονιά μέσα στην πενταετία, θα μπορεί να λάβει κανονικά μέρος.

/www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου