ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Προς Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ντάρμπισιρ

Προς Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ντάρμπισιρ

Προχωρημένες συζητήσεις με την Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Ματ Ντάρμπισιρ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία.
Μετά τη Λέστερ και η Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Ματ Ντάρμπισιρ.
Ο Άγγλος επιθετικός βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και, μοιραία, ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πανιώνιος έχει εκφράσει τον ενδιαφέρον του για τον δανεισμό του παίκτη στην Νέα Σμύρνη, ωστόσο ο ίδιος ο Ματ έχει ζητήσει από τον μάνατζερ του να του βρει ομάδα στην πατρίδα του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, κάθε μέρα να εμφανίζονται μνηστήρες από το "Μεγάλο Νησί" για τον παίκτη, αφού μετά τη Λέστερ, πληροφορίες θέλουν και την Νότιγχαμ Φόρεστ να ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 25χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, όντας μάλιστα πολύ κοντά στη συμφωνία μαζί του.

Οι "ξυλοκόποι" είναι ιστορική ομάδα με δύο Κύπελλα Πρωταθλητριών και ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ωστόσο έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος. Πέρυσι η Νότιγχαμ τερμάτισε στην έκτη θέση της Τσάμπιονσιπ, εξασφάλισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου