ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Μεταγραφή… Μαρινάκης

Μεταγραφή… Μαρινάκης

10/08/2011
Μεταγραφή… Μαρινάκης 
Στα χέρια του παίρνει το θέμα της απόκτησης μέσου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει ζητήσει από στενούς του συνεργάτες να τον κρατούν συνεχώς ενήμερο για ποδοσφαιριστές που κρίνουν ότι αποτελούν εξαιρετικές περιπτώσεις, αφού θέλει να κάνει ο ίδιος μεταγραφή χαφ πρώτης γραμμής. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είναι διατεθειμένος να δώσει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ που ετοίμαζε για τον Κάρλος Σάντσες.

Οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά ήταν το πρώτο θέμα στη λίστα των «ερυθρόλευκων» από της αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Πρώτος στόχος ήταν ο Νταβίντ Πισάρο της Ρόμα, αλλά ο Χιλιανός προτίμησε τελικά να μείνει στη Ρόμα, η οποία ωστόσο θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του, ενώ ούτε ο Λουίς Ενρίκε τον υπολογίζει.

Όσον αφορά το Κάρλος Σάντσες, οι πρωταθλητές Ελλάδος έπεσαν πάνω στον Φρανσίς Ντεκουριέρ, ο οποίος ζήταγε 4 εκατομμύρια ευρώ περίπου για τον Κολομβιανό, ιδίως μετά τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 25χρονος μέσος παραμένει εντούτοις στη Βαλενσιέν και με την Ουντινέζε να προφέρει λιγότερα από την πρόταση των Πειραιωτών, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφής σε αυτήν την περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, ο Μουντάρι της Ίντερ έχει προταθεί, αφού δεν υπολογίζεται από τους «νερατζούρι», αν και μέχρι στιγμής οι απαιτήσεις του κρίνονται υπερβολικές. Από τη γαλλική αγορά υπάρχουν οι Καμπορέ, Εμβουεμπά και Ανίν (της Σοσό). Ο Γκαργκάνο φαίνεται να παραμένει στη Νάπολι, ύστερα από δική του επιθυμία και τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αν και τα Μέσα της πατρίδας του δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του. Στα υπ’όψιν παραμένει ο Φερνάντο Τισόνε της Σαμπντόρια, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους Γενοβέζους και το κασέ του είναι προσιτό. Στην περίπτωση Τζιόλη, τα πράγματα είναι απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει την πρότασή του και περιμένουν την απάντηση του Έλληνα χαφ, χωρίς να είναι διατεθειμένοι να αλλάξουν την προσφορά τους.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου