ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Υποβάθμιση Μαθία

Υποβάθμιση Μαθία

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός προορίζουν για ανιχνευτή ταλέντων τον Εδουάρδο Μαθία, θεωρώντας πως σε αυτή τη θέση θα μπορέσει να προσφέρει καλύτερα τις βοήθειες του. Διάψευση για τις οικονομικές απολαβές του Ισπανού.
Σε σκάουτερ νέων ταλέντων από τεχνικό διευθυντή έχουν αποφασίσει να μετατρέψουν τον Εδουάρδο Μαθία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αφού θεωρούν ότι οι γνώσεις αλλά και οι γνωριμίες του Ισπανού μπορούν να φανούν πιο χρήσιμες από αυτήν τη θέση.
Άλλωστε, ή διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Ισπανό πρώην αρχισκάουτερ της Λίβερπουλ, λόγω της... "παχιάς" ατζέντας του. Ωστόσο, μετά από τρεις μήνες ως τεχνικός διευθυντής, ο Μαθία "υποβαθμίζεται" στη θέση του σκάουτερ.


Και ενώ στον κόσμο έχει περάσει η άποψη για δυσμένεια της διοίκησης του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του Ισπανού, από την πλατεία Αλεξάνδρας διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτές τις φήμες υποστηρίζοντας ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες και δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του από τον Πειραιά. Παράλληλα, κάνουν λόγο και για τις οικονομικές απολαβές του Μαθία, οι οποίες, όπως λένε χαρακτηριστικά, "δεν πλησιάζουν καν αυτά που ακούγονται".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου