ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Σιδερένιος

Σιδερένιος

11/08/2011



Πολλά χαμόγελα στον Ολυμπιακό σκόρπισε η επιστροφή του Λιούμπομιρ Φέισα στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Σέρβος μέσος, που αποτελεί και την πιο ακριβή επένδυση που έκανε φέτος (για την ώρα) ο Θρύλος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για περίπου ένα μήνα και τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός σκοπεύει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά που ακολουθούν με ΠΑΣ Γιάννινα και Γαλατάσαράι, ώστε να σχηματίσει καλύτερη εικόνα σχετικά με το τι μπορεί να προσφέρει. Για τον πρώην άσο της Παρτιζάν είναι κοινή πεποίθηση ότι μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην μεταγραφή του κεντρικού μέσου καθώς όσοι τον ξέρουν και τον επέλεξαν προσδοκούν να βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω.

Φυσικά και δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος αφού προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό την περασμένη σεζόν και η ένταξή του θα γίνει σταδιακά. Ο Βαλβέρδε έχει δηλώσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ότι ο Φέισα είναι ένας προικισμένος μέσος, ο οποίος αν είναι υγιής, μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Οπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής», στον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με έναν ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ταιριάζει στις απαιτήσεις του προπονητή και τη χημεία του ρόστερ. «Υπάρχουν λύσεις για τη μεσαία γραμμή και ψάχνουμε ακόμα μία που θα μας κάνει ακόμα καλύτερους».  Ηδη έχουν προταθεί πάνω από 50 ποδοσφαιριστές και ο Θρύλος θα τσεκάρει ακόμα και τους «κομμένους» από κορυφαία κλαμπ!

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου