ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Το Κανάλι 1 στηρίζει τον αθλητισμό!



Την στήριξη του στο ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο δείχνει έμπρακτα πλέον το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά ¨ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4¨.
Η δημοτική αρχή του Πειραιά με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο από την αρχή της θητείας της είχε θέση  σαν άμεσο στόχο την στήριξη με όλα τα μέσα του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και όχι μόνο.
Έτσι πλέον το δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά μετά από πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Κυριάκος Μανωλάκος έχοντας επαφές  με τους αρμόδιους αθλητικούς φορείς και ιδιαίτερα την ΕΠΣΠ αναλαμβάνει μέσο του Δημοτικού Ραδιοφώνου την προβολή και την στήριξη των αγώνων.
Το ξεκίνημα θα γίνει άμεσα με την κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων της ΕΠΣΠ για την σεζόν 2011- 2012 τόσο από τις τοπικές κατηγορίες όσο και  από το Περιφερειακό πρωτάθλημα. Παράλληλα θα υπάρχει κάλυψη και από αγώνες Βόλεϊ και Μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής, όπως και πλήρη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των αθλητικών διοργανώσεων από τις αθλητικές εκπομπές του σταθμού.
Τέλος για μια ακόμα χρονιά το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα της πόλης μας τον Ολυμπιακό με καθημερινή αθλητική εκπομπή αλλά και ζωντανές μεταδώσεις από το γήπεδο Καραϊσκάκη για τους εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας ποδοσφαίρου όπως και όλες τις αναμετρήσεις από το ΣΕΦ για την ομάδα μπάσκετ.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΗΡΑΠ- ΚΑΝΑΛΙ 1

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ).

Πρόεδρος: Μανωλάκος Κυριάκος με αναπληρωτή τον Μύρωνα Καλαϊτζάκη
Αντιπρόεδρος: Παπακυριακόπουλος Ανδρέας με αναπληρώτρια τη Χριστίνα Κορκίδη
Μέλη:
Κωνσταντούζος Ευστάθιος με αναπληρώτρια τη Μενενάκου Μαρία,
Ρούσσου Ζωή με αναπληρώτρια την Μπαρμπαγιάννη Σταυρούλα,
Τσέγκα Μαρία με αναπληρώτρια την Περιμένη Ουρανία,
Νικολαράκου Αλεξάνδρα με αναπληρώτρια τη Γεωργιάκου Μαρία
Λιόδης Νίκος με αναπληρωτή το Νίκο Μαντούβαλο.

Από τη Δημοτική Παράταξη «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία», ορίστηκε τακτικό μέλος ο Γιάννης Μίχας με αναπληρώτρια την Ανδριοπούλου Ρουμπίνη.
Από τη δημοτική παράταξη «Πειραιάς Πόλη Θρύλος», ορίστηκε τακτικό μέλος ο Καμπούρης Φίλιππος με αναπληρωτή τον Βοϊδονικόλα Δ. Γιώργο.


    
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ?
Επειδη τυχαινει να τον γνωριζω απο κοντα εδω και πολλα χρονια  και φιλικα αλλα και πολιτικα...γνωριζω τις δραστηριοτητες του σαν Αντιδημαρχο Κοινωνικων Υπηρεσιων επι Δημαρχιας Χρηστου Αγραπιδη , γιατρος στο επαγγελμα με μεγαλη προσφορα στα ιατρικα αλλα και πολιτικα δρωμενα του Πειραια και με μεγαλη προσφορα στα αθλητικα δρωμενα, γαυρος μεχρι κοκαλο εννοειται...και παντα διπλα στους Βετερανους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας...ακομα θυμαμαι πως ετρεχα διπλα του και αποθανατιζα τις βραβευσεις των Βετερανων του ΘΡΥΛΟΥ καθε ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον καθιερωμενο αγωνα Βραδυπορειακου-Ταλαιπωριακου....αφου ανελαβε λοιπον την ΔΗΡΑΠ ο Κυριακος Μανωλακος η επιτυχια ειναι σιγουρη...μιλαω εκ πειρας....
ΙΔΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΑ ΕΓΩ....




Θα μπορουσα να ανεβασω και αλλες αλλα ειναι παρα πολλες....το μονο που εχω να πω ειναι...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ !!!
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου