ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στο ψυγείο του Τζιόλη

Στο ψυγείο του Τζιόλη

Η εμφάνιση των Μοδέστο και Φέισα στην Γενεύη κόντρα στην Ίντερ κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βάζουν την δεδομένη στιγμή στο ψυγείο την υπόθεση του Αλέξανδρου Τζιόλη.
Η ομάδα του Πειραιά σύμφωνα με κυριακάτικα (21/8) δημοσιεύματα του Τύπου είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Τζιόλη, ο οποίος μέχρι την Τρίτη θα υπέγραφε για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό.
Ο αγώνας, όμως, με την Ίντερ και συγκεκριμένη η εικόνα που είχε το κέντρο των ερυθρολεύκων, ήταν αρκετή για να προκαλέσει δεύτερες σκέψεις στους Πειραιώτες.

Οι πληροφορίες θέλουν του ανθρώπους του Ολυμπιακού να βάζουν τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη στο... ψυγείο την υπόθεση του Αλέξανδρου Τζιόλη, καθώς οι Λιούμπομιρ Φέισα και Φρανσουά Μοδέστο έδειξαν ότι μπορούν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και σε συνθήκες Champions League.

Βέβαια, άλλο τα φιλικά και άλλο οι επίσημες αναμετρήσεις, οι οποίοι είναι τελείως διαφορετικά μεγέθη από όποια πλευρά και αν το εξετάσουμε και αυτό το γνωρίζουμε καλά στον Ολυμπιακό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνάντηση (Τρίτη, 23/8) με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον δεύτερο να αποφασίζει για τον αριθμό των αμυντικών μέσω που θα έρθουν στους πρωταθλητές.

Αν ισχύουν τα όσα έχουν διαρρεύσει μετά την αναμέτρηση με την εν δυνάμει πρωταθλήτρια κόσμου, τότε ο Θρύλος θα κινηθεί για έναν και καλό "κόφτη", ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Μάρκο Εστράδα.

Ο Χιλιανός έχει πάρει προβάδισμα στην κούρσα του αμυντικού μέσου τις τελευταίες ώρες, καθώς τα εμπόδια με τον Ζαν Μακούν αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου