ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στον ΟΦΗ οι Σουμπίνιο, Κατάι

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία και παραχώρησε τους Σουμπίνιο και Κατάι στον νεοφώτιστο ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.
Με τη φανέλα του ΟΦΗ θα αγωνιστούν την νέα σεζόν οι Κατάι και Σουμπίνιο, καθώς ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα από την Κρήτη και παραχώρησε τους δύο παίκτες με τη μορφή δανεισμού.
Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν στα βασικά πλάνα του προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, και γι' αυτό θεωρήθηκε προτιμότερο τόσο από το σύλλογο, όσο και από τους ίδιους του ποδοσφαιριστές να βρεθεί μία ομάδα, στην οποία θα έχουν χρόνο συμμετοχής.

Ο νεοφώτιστος ΟΦΗ εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την απόκτηση και των δύο και ο Ολυμπιακός δεν αρνήθηκε τον δανεισμό τους, ώστε να πάρουν παιχνίδια επιπέδου Σούπερ Λιγκ στα πόδια τους. Ειδικότερα ο Κατάι, αφού ο νεαρός Σέρβος αγωνίζεται για πρώτη φορά έξω από τα σύνορα της πατρίδας του.

Ο Σουμπίνιο, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στον Πανσερραικό κατά την περσινή περίοδο, θα μεταβεί στην Κρήτη την Τρίτη (23/8), ενώ ο Κατάι αναμένεται να προπονηθεί από την νέα εβδομάδα.

Προπονητής των Κρητικών είναι η άλλοτε δόξα των "ερυθρόλευκων", Νίκος Αναστόπουλος.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου