ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

"Έτοιμος εγώ, έτοιμος και ο Θρύλος"

"Έτοιμος εγώ, έτοιμος και ο Θρύλος"

22/08/2011

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Μιραλάς κερδίζει ένα φάουλ έξω αριστερά. Ο Γέστε πλησιάζει στο σημείο. Παίρνει τη μπάλα, τη στήνει και με το... μαγικό του πόδι τη στέλνει συστημένη (και με... κορδέλα) στο κεφάλι του Φέισα που έκανε καταπληκτική κίνηση στο ύψος της μικρής περιοχής. Ήταν το 0-1. Και ήταν, παράλληλα, και κάτι από τα... προσεχώς του Θρύλου για φέτος.

Ο Φραν Γέστε δεν ανεβάζει, μόνο, ποιότητα στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Κάνει και κάτι άλλο. Μας τονίζει πόσο έλειψε από τον Ολυμπιακό ένας παίκτης με καλά στημένα. Ο Ιμπαγάσα έκανε πέρυσι φιλότιμες προσπάθειες και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα μαγικά του πόδια έκαναν θαύματα.

Από την άλλη όμως, από... εποχής Ριβάλντο είχαμε να αισθανθούμε πως κάθε στημένη μπάλα υπέρ του Ολυμπιακού θα «γεννήσει», πιθανότατα, κάτι καλό στην επίθεση. Μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με την Ίντερ, ο Φραν Γέστε μίλησε στο Thrylos.gr για το παιχνίδι αλλά και τον εαυτό του.


-Φραν ποιά είναι η γνώμη σου για το ματς με την Ίντερ; Τί σού έχει μείνει;
«Ήταν ένα σημαντικό φιλικό κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Δυστυχώς το ματς έγινε περίπλοκο μετά την αποβολή του Όλοφ. Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε παίξουμε διαφορετικά. Παρ' όλα αυτά όμως, αν και παίζαμε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο, καταφέραμε και να αμυνθούμε καλά αλλά και να βάλουμε γκολ και να προηγηθούμε. Παίξαμε καλά στις κόντρες επιθέσεις. Κάναμε σκληρή δουλειά όλοι μας στο γήπεδο. Στο τέλος ισοφαριστήκαμε αλλά νομίζω πως αυτό που κρατάμε είναι η γενικότερη προσπάθεια, όπως είπα παίζαμε με την Ίντερ... Πολεμήσαμε καλά στο παιχνίδι».
 
-Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα και το Champions League;

«Ναι, φυσικά. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Γι' αυτό δουλεύουμε, γι' αυτό δουλέψαμε σε όλη την προετοιμασία. Θα είμαστε πανέτοιμοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε μια αξιοπρεπής παρουσία στο Champions League και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

-Ο Φραν Γέστε είναι έτοιμος;
«Ναι, είμαι αρκετά καλά ήδη. Δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω. Προφανώς και δεν είμαι ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ αλλά νομίζω πως σιγά σιγά, μέρα με τη μέρα, γίνομαι καλύτερος και θα συνεχίσω να βελτιώνομαι. Αυτός είναι ο στόχος μου».

Σπ.Γρομητσάρης

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου