ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Ο Βγενόπουλος χρωστάει στον Παναθηναϊκό!

Ο Βγενόπουλος χρωστάει στον Παναθηναϊκό!

22/08/2011
Ο Βγενόπουλος χρωστάει στον Παναθηναϊκό! 
Το περασμένο Σάββατο έγραψα στη SportDay ότι θεωρώ πιθανό να ακούσουμε σύντομα από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι είναι έτοιμος να παραδώσει υπό ευνοϊκούς όρους, αν όχι δωρεάν, την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ σε οποιονδήποτε δηλώσει και αποδειχθεί έτοιμος να σηκώσει το οικονομικό βάρος ενός Παναθηναϊκού υψηλότερων αγωνιστικών και εταιρικών προδιαγραφών από τον σημερινό.



Σε αυτή την εκτίμηση δεν καταλήγω λόγω της πιθανότητας να συνεχίσει μια μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού να του ζητεί επίμονα να αποχωρήσει, αλλά κυρίως διότι γίνεται πλέον κοινή η αντίληψη ότι ο Τζίγκερ και η οικογένειά του δεν θέλουν ή δεν μπορούν πλέον να χρηματοδοτούν τα όνειρα των φίλων του Παναθηναϊκού και να συντηρούν μια ομάδα και μια εταιρεία υψηλού κόστους ζωής που να σηκώνει πάνω της την απαίτηση του πρωταθλητισμού και της καλής ευρωπαϊκής πορείας.

Είναι καλό που δείχνει τόσο ξεκάθαρη η στάση του Βαρδινογιάννη, που επαναλαμβάνει, ευθέως ή μέσω τρίτων, τη διάθεσή του να καθίσει να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ή θα ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ. Θα ήταν καλύτερο να κάνει επιτέλους το ίδιο δημόσια ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Το χρωστά αυτό στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Να μιλήσει καθαρά για την αιτία της εξαφάνισής του και να δώσει μια καθαρή απάντηση στο «θες να πάρεις τον Παναθηναϊκό;» ερώτημα των φίλων του Τριφυλλιού.

Σε ένα γκάλοπ που τρέχει στο blog μου (sambrakos.com) το 50% όσων απαντούν στην «ποιος έφερε τον ΠΑΟ εδώ;» ερώτηση ρίχνουν τη μεγαλύτερη ευθύνη στον Βγενόπουλο. Διότι από αυτόν περίμεναν, σε αυτόν είχαν ποντάρει. Ο Mr MIG εξελίσσεται στην πράσινη έκδοση του Δημήτρη Μελισσανίδη, τον οποίο οι ΑΕΚτσήδες περίμεναν για χρόνια να αλλάξει τη μοίρα της αγαπημένης τους ομάδας. Αν δεν το κάνει ο Βγενόπουλος αυτό, δηλαδή αν δεν εξηγήσει την εξαφάνισή του και δεν μιλήσει για το αν θέλει ή όχι τον Παναθηναϊκό θα έχει και αυτός σημαντική ευθύνη για όσα θα συμβούν στη διάρκεια αυτής της σεζόν που έχει ξεκινήσει τόσο άσχημα για το Τριφύλλι.

Είναι πολύ απλό: ο «να δεις, θα μπει ο Βγενό» πόθος δεν αφήνει τους φίλους του Παναθηναϊκού να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση στην οποία έχει έρθει πλέον η εταιρεία και, κατά συνέπεια, η ομάδα ώστε να αναθεωρήσουν τη στάση τους απέναντί της. Η σιωπή του Βγενόπουλου κάνει πολλαπλή ζημιά στον Παναθηναϊκό. Αν τόσο λίγο τον ενδιαφέρει το είδος της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό και την κοινωνία των οπαδών του, οκ. Αν όμως τον νοιάζει η άποψη που έχουν οι φίλοι του Τριφυλλιού, οι αμερόληπτοι, όχι τα παιδιά της αυλής του τάδε ή του δείνα παράγοντα, τότε έχει ήδη καθυστερήσει. Τους το χρωστά να εξηγηθεί, και μάλιστα προτού γίνει χειρότερη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό.
Βασίλης Σαμπράκος
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου