ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Συγχωρδία για Χαβίτο

Συγχωρδία για Χαβίτο

22/08/2011
Ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν βρίσκεται ακριβώς στα... χάι του και η απραξία για μήνες έπειτα από το αλαλούμ στην υπόθεση με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια δεν έχει περάσει ακόμα από πάνω του. Κάνει "μπαμ" πως ο Ισπανός είναι ακόμα επηρεασμένος και συν τοις άλλοις έχει άγχος προκειμένου να αποδείξει ότι καλώς ήρθε στον Ολυμπιακό.

Πάμε τώρα και στο φιλικό με την Ίντερ και στην περιβόητη φάση με τον Κέβιν Μιραλάς, όπου αντί να του πασάρει, εκείνος προτίμησε να δώσει πάσα στον Γέστε δεξιά και μάλιστα κακή, με αποτέλεσμα ένα πιθανό γκολ του Βέλγου να μετατραπεί σε μια αποκαρδιωτική πάσα, που πέταξε στα σκούπιδια μια χρυσή ευκαιρία για την ομάδα.


Αλήθεια, αν αυτή την κακή πάσα την είχε κάνει ο Ιμπαγάσα ή ο Φέισα, θα μιλούσαν όλοι για έγκλημα και για... αποκορύφωμα της αγωνιστικής του παρουσίας στο ματς; Όποιος απαντήσει ότι αποκλείεται να έκαναν τέτοια "πατατιά" οι δυο προαναφερθέντες, ας μην παίρνει και όρκο, διότι έχουν γίνει πολύ χειρότερα από πολύ καλύτερους. Άρα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα για τον Ισπανό και σε μεγάλο βαθμό είναι άδικο να στήνεται στη γωνία απ' όλους για ένα τέτοιο λάθος και να γράφονται φράσεις τύπου "έγκλημα...", "εκτελεστικό απόσμασμα..." και λοιπά άλλα.

Πολύ απλά, η φάση αυτή ήταν ένα πάτημα να εκφραστεί μια δυσαρέσκεια για τον Χαβίτο που προϋπήρχε, διότι απλά έχει λίγους υποστηρικτές και πολύ περισσότερους απέναντί του, που θεωρούν ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, η ΠΑΕ φέρεται και εκείνη απογοητευμένη με τον ποδοσφαιριστή και υπάρχουν σκέψεις για δανεισμό του. Μέχρι και για αποδέσμευση ακούστηκε και γράφτηκε. Η λάθος πάσα έφταιγε; Ας μην κοροϊδευόμαστε...

Όποιος ξέρει πάντως τον Βαλβέρδε, δύσκολα παίρνει αποφάσεις στη στιγμή και με τον συμπατριώτη του δε νομίζουμε ότι θα εισηγηθεί να δοθεί. Άλλωστε, με δική του απόφαση ήρθε, άρα θα έβγαινε και ο ίδιος στην... σέντρα, αν γινόταν κάτι τέτοιο. Πάντως, η αλήθεια είναι πως δεν έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλο αυτό και άλλο να κρίνεται συνολικά για μια λάθος πάσα...
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου