ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Την Τετάρτη το μεσημέρι το ραντεβού

Την Τετάρτη το μεσημέρι το ραντεβού

Δεν πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το ραντεβού ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά αυτό θα γίνει οριστικά την Τετάρτη (24/8) το μεσημέρι.
Δεν πραγματοποιήθηκε, τελικά, την Τρίτη (23/8) το ραντεβού ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με κύριο θέμα συζήτησης την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά αυτό θα γίνει οριστικά την Τετάρτη (24/8) το μεσημέρι.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ναι μεν συνάντησε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη για τον αγιασμό τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, το απόγευμα της Τρίτης (23/8) αλλά οι δύο άνδρες, τελικά, δεν μίλησαν νωρίτερα (όπως αναμενόταν) για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Λόγω της εκδήλωσης, οι δύο άνδρες θεώρησαν πως θα ήταν προτιμότερο το ραντεβού τους να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το μεσημέρι (24/8), έχοντας την ησυχία τους.

Στο πολυαναμενόμενο ραντεβού, οι δύο άνδρες θα μιλήσουν καθαρά για μεταγραφές, με πρώτο στόχο την απόκτηση ενός ποιοτικού αμυντικού μέσου, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πάντως, να επιθυμεί και την απόκτηση, αν είναι εφικτό, και ενός επιπλέον επιθετικού. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Αυγούστου.
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου