ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Απόφαση ελήφθη: «Πόλεμος» στον Τζίγγερ!


Απόφαση ελήφθη: «Πόλεμος» στον Τζίγγερ!

22.08.2011
Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν την επανέναρξη του... πολέμου στον Βαρδινογιάννη μέχρι να φύγει. Μόνο συνθήματα όμως, όχι επεισόδια. Τι ειπώθηκε στην συνάντηση τους για Πατέρα-Βγενόπουλο.
Απόφαση ελήφθη: «Πόλεμος» στον Τζίγγερ!
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον «Τάφο του Ινδού», της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και στην οποία συμμετείχαν περίπου 500 φίλαθλοι, ο Ενιαίος Φορέας Θύρας 13 αποφάσισε τη γενίκευση της κόντρας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη!

Σε αυτόν εστιάζουν λοιπόν οι οπαδοί του “τριφυλλιού” και όπως ειπώθηκε, ο “πόλεμος” θα σταματήσει μόνο όταν πουλήσει και φύγει από την ομάδα. Βέβαια, διευκρινίστηκε σε όλους τους τόνους, πως δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό σε κανένα παιχνίδι, αρχής γενομένης από το ματς με την Μακάμπι. «Όχι επεισόδια και έκτροπα, μόνο φωνή από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».


Μάλιστα, διευκρινίστηκε πως δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό στο ματς της Πέμπτης, καθώς αν... ξεφύγει η κατάσταση ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με βαριά “καμπάνα” από την ΟΥΕΦΑ, εξέλιξη που θα αποτρέψει τους υποψήφιους αγοραστές. Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ τόνισαν πως πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφευχθούν τα φαινόμενα εμφυλίου πολέμου.

Βέβαια, από το... στόχαστρο των οπαδών δεν ξέφυγαν και οι Πατέρας, Γιαννακόπουλος, Πολέμης, Βγενόπουλος, για τους οποίους ακούστηκαν πολλά αρνητικά και ότι επίσης έχουν τις δικές τους ευθύνες. Ωστόσο, τονίστηκε πως ο Βαρδινογιάννης έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθυνών για την εξέίξη των πραγμάτων στην ομάδα και για αυτό προτεραιότητά τους είναι τη δεδομένη στιγμή να αποχωρήσει από την ΠΑΕ. Επίσης, οργή στον κόσμο υπήρχε τόσο για τους παλαιμάχους (για τις δηλώσεις που κάνουν) όσο και για τους ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα, για τους οποίους θεωρούν πως δεν προσπαθούν μέσα στο γήπεδο όσο θα έπρεπε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου