ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Στροφή σε Εστράδα

Στροφή σε Εστράδα

Τα εμπόδια στην περίπτωση απόκτησης του Ζαν Μακούν ολοένα και αυξάνονται. Πλέον και ο παίκτης κάνει κόλπα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ενεργοποιεί το Plan B που δεν είναι άλλο από τον Μάρκο Εστράδα (video).
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να θέλουν να τελειώσουν μία ώρα νωρίτερα με το θέμα του αμυντικού μέσου που "καίει" τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Από την Κυριακή (21/8) σας παρουσιάσαμε τα... αγκάθια που υπάρχουν στην περίπτωση του Ζαν Μακούν. Σύμφωνα με πληροφορίες αντί αυτά να μειωθούν, αυξήθηκαν στις τελευταίες διαπραγματεύσεις, καθώς πλέον και ο παίκτης κάνει νερά.

Συγκεκριμένα, ενώ τα βρήκε σ' όλα για τις απολαβές του, τον ένα χρόνο του δανεισμού του ζήτησε πολύ περισσότερα για το τριετές συμβόλαιο που θα υπόγραφε εφόσον οι πρωταθλητές αποφάσιζαν να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς του από την Άστον Βίλα.

Με δεδομένο ότι και η Άστον Βίλα δεν έκανε πίσω ούτε σπιθαμή σχετικά με τις αξιώσεις της τόσο για το ενοίκιο όσο και για την οψιόν παραχώρησης κάνει τους πρωταθλητές να στρέφονται στην λύση του Μάρκο Εστράδα.

Ο 28χρονος Χιλιανός μέσος πωλείται από την Μονπελιέ, η οποία αξιώνει λίγα περισσότερα χρήματα απ' όσα ζητούν οι Άγγλοι μόνο για τον ετήσιο δανεισμό του Ζαν Μακούν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να μπουν πιο δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Χιλιανού άσου, ο οποίος επίσης αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείπουν τελείως την περίπτωση του Ζαν Μακούν, ο οποίος απλά θα μπει σε δεύτερη μοίρα. 

Δείτε τον Εστράδα εν δράσει:

Wondergoal Marco Estrada by eksoxiko

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου