ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Πάει για φορ

Πάει για φορ

23/08/2011
Η προσθήκη ενός επιθετικού-σφαίρα μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα για τον Θρύλο. Ήδη οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία «ξεσκονίζουν» τις λίστες με τους παίκτες που έχουν ήδη προταθεί στους πρωταθλητές με στόχο να βρουν τον κατάλληλο με βάση τις προδιαγραφές που έχει ζητήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός ξεκαθάρισε με τον πλέον σαφή τρόπο και στη Γενεύη ότι αυτό που θέλει είναι ταχύτητα στην επίθεση και γι΄αυτό το λόγο όλα δείχνουν ότι η επόμενη κίνηση των «ερυθρόλευκων» θα έχει άμεση σχέση με τα «θέλω» του προπονητή. Ο κ. Βαλβέρδε πιστεύει πάρα πολύ στους παίκτες που έχει στο ρόστερ ο Θρύλος και αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και αυτή τη στιγμή το ζήτημα της απόκτησης του επιθετικού φαίνεται ότι αποτελεί για τον ίδιο πρώτη προτεραιότητα.

Προφανώς αυτές τις σκέψεις, τις οποίες μην ξεχνάμε ότι ο Ισπανός τις εξέφρασε στους απεσταλμένους των μέσων ενημέρωσης στο πρόσφατο φιλικό με την Ίντερ, θα τις αναλύσει και στο καθοριστικό ραντεβού που έχει προγραμματιστεί να γίνει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης.
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου