ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Kατά της αναβολής η NOVA!


Kατά της αναβολής η NOVA!

23.08.2011
Μπορεί να φαίνεται σχεδόν αδύνατον να ξεκινήσει κανονικά η Σούπερ Λίγκα, ωστόσο η ΝΟVA που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πιέζει να μην αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Kατά της αναβολής η NOVA!
Το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα δικαιώματα όλων των αγώνων του πρωταθλήματος, δεν είδε με καλό μάτι την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όχι επειδή διαφωνούσε με την απόφαση αλλά επειδή της ανατρέπει όλο τον προγραμματισμό!
Όλη αυτή την εβδομάδα έχει ξεκινήσει τα αφιερώματα για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας, έχει πουλήσει διαφημίσεις και έχει ξοδέψει ένα σωρό χρήματα για την καμπάνια της για το νέο πρωτάθλημα.
Η ΝΟVA λοιπόν προτιμά να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα με τα έξι από οκτώ παιχνίδια και τα ματς που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, με όποιες ομάδες τις διαδεχθούν, να γίνουν σε άλλη χρονική περίοδο, όταν πλέον θα αποφασιστεί οριστικά ποιοι θα πάρουν τη θέση των δύο «αμαρτωλών» ομάδων.
Η θέση αυτή της NOVA έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, και στη διοργανώτρια αρχή επικρατεί η σκέψη να ληφθεί απόφαση διά περιφοράς μεταξύ των μελών του Δ.Σ. ώστε να μην αναβληθεί η πρεμιέρα.
Ωστόσο αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο, καθώς οι εκρεμμότητες που δημιουργεί η απόφαση της ΕΕΑ είναι πολλές και μοιάζει αδύνατον να επιλυθούν τόσο σύντομα...

Πηγή: Gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου