ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Τα αγκάθια και το ισχυρό χαρτί (video)

Τα αγκάθια και το ισχυρό χαρτί (video)

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άστον Βίλα έχουν κορυφωθεί για τον δανεισμό του Ζαν Μακούν. Ποια είναι τα αγκάθια στην υπόθεση και που ποντάρουν οι Πειραιώτες (videos).
Έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση και να ντύσουν ερυθρόλευκα τον διεθνή Καμερουνέζο άσο είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.
Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ερνέστο Βαλβέρδε εισηγήθηκε με θέρμη την προσθήκη του Ζαν Μακούν και οι διοικούντες την ΠΑΕ εδώ και μερικά 24ωρα παλεύουν προκειμένου να υλοποιήσουν την επιθυμία του Βάσκου.


Το πρώτο μέρος της αποστολής στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς οι πρωταθλητές έχουν συμφωνήσει σ' όλα με τον 28χρονο, ο οποίος βλέπει τον Θρύλο, ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να βρει εκ νέου την καλή του φόρμα.

Το θέμα, όμως, έχει κολλήσει στις απαιτήσεις της Άστον Βίλα, η οποία πέρυσι δαπάνησε 6.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της από την Λιόν και τώρα ζητάει 6.500.000 ευρώ συνολικά για να τον παραχωρήσει.

Συγκεκριμένα, αξιώνει 2.500.000 ευρώ για τον δανεισμό του και 4.000.000 ευρώ ως οψιόν πώλησης του.

Πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό ποσό, το οποίο κάνει τους ερυθρόλευκους να κάνουν και κάποιες δεύτερες σκέψεις για τον Μάρκο Εστράδα.

Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την... μάχη και ποντάροντας σε ισχυρό χαρτί θα συνεχίσουν τις επόμενες ώρες τις συζητήσεις προκειμένου να ρίξουν τουλάχιστον 600.000 ευρώ από το συνολικό χρηματικό νούμερο που ζητάνε οι "Χωριάτες".

Σύμμαχος ο... ΜακΛίς

Τα λεφτά που απαιτούνται για να γίνει κάτοικος Πειραιά, ο Ζαν Μακούν μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι, ενώ μεγάλη είναι η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες από την τελική συμφωνία. Στον Ολυμπιακό, όμως, αισιοδοξούν πως η Άστον Βίλα εύκολα ή δύσκολα θα πέσει, καθώς ο Άλεξ ΜακΛίς δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον 28χρονο αμυντικό μέσο.

Παράλληλα, οι "Χωριάτες" τη μόνο σοβαρή πρόταση που έχουν στα χέρια τους και τους δίνει την δυνατότητα να πάρουν ένα ποσό κοντά στα χρήματα που δαπάνησαν πέρυσι, είναι του Ολυμπιακού.

Έτσι οι πιθανότητες να ρίξουν τις απαιτήσεις τους είναι πολλές με τους Πειραιώτες, ωστόσο, να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Ακόμα κι αν χαλάσει η μεταγραφή.

Δείτε τον Μακούν εν δράσει:


Lyon - Real (16/02/2010) - But Jean II MAKOUN by CRUZVISTA


Jean II Makoun scores 2 goals in Lyon 3-0 vs... by bouklesto18

http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου