ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Plan B: Εστράδα

Plan B: Εστράδα

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια προκειμένου να κλείσουν τον Ζαν Μακούν. Αν, όμως, η Άστον Βίλα δεν ρίξει τις απαιτήσεις της, η ομάδα του Πειραιά θα στραφεί στην λύση Μάρκο Εστράδα. Ποια είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Χιλιανού (video).
Ο μεγάλος στόχος των πρωταθλητών για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι ο Καμερουνέζος της Άστον Βίλα.
Η περίπτωση του, όμως, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς έχουν προκύψει κάποια εμπόδια τα οποία αν δεν ξεπεραστούν σύντομα, τότε αναγκάζουν τους ερυθρόλευκους να στραφούν σ' άλλη λύση.

Η εναλλακτική που έχουν στα... συρτάρια τους οι Πειραιώτες ακούει στο όνομα Μάρκο Εστράδα, του οποίου το θέμα επί τούτου δεν έχουν εγκαταλείψει τα τελευταία 24ωρα.

Όπως είναι γνωστό, η Μονπελιέ δεν προτίθεται να παραχωρήσει δανεικό τον 28χρονο, αλλά μόνο να τον πουλήσει.


Μάλιστα, το ποσό που αξιώνει για να δώσει τα δικαιώματα του ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ. Με λίγα λόγια 500.000 ευρώ παραπάνω από όσα ζητάει η Άστον Βίλα μόνο για τον ετήσιο δανεισμό του Ζαν Μάκουν.

Όπως γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό οι πρωταθλητές αν δεν ευδοκιμήσει του Καμερουνέζου θα ενεργοποιήσουν το "Plan B" με τον Μάρκο Εστράδα να είναι ο παίκτης που θα γίνει το φαβορί για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον παίκτη, ο 28χρονος δεν έχει καμία αντίρρηση να γίνει κάτοικος Πειραιά, καθώς θεωρεί μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του να λάβει μέρος στο Champions League.

Δείτε τον Εστράδα εν δράσει:


Wondergoal Marco Estrada by eksoxiko
http://www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου